Kaasujalka

Ehkäise takapuskurin naarmuuntumista huomaamattomalla kolhusuojalla

Julkaissut:

|

28.9.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Ehkäise takapuskurin naarmuuntumista huomaamattomalla kolhusuojalla

Oletko huolissasi auton maalipinnasta, kun takakonttiin nostetaan painavia matkatavaroita tai kun ulkona remunnut koira hyppää kyytiin hiekkaisine tassuineen? RGM Rearguard –kolhusuojalla peität näppärästi jo olemassa olevat naarmut ja estät uusien syntymisen.

Suurimmassa osassa nykyaikaisia autoja on maalatut takapuskurit, jotka ovat erittäin herkkiä naarmuuntumiselle. Tavaratilan ollessa kuitenkin jatkuvassa käytössä, vahinkoja voi sattua kaikille, varovaisuudesta huolimatta. Naarmuuntunut maalipinta näyttää epäsiistiltä ja sen korjaaminen on kallis ja aikaa vievä operaatio. Helppo, edullinen ja hyvännäköinen tapa välttää takapuskurin naarmut ja kolhut, on asennuttaa autoosi täydellisesti istuva RGM-kolhusuoja.

Tyylikkäät, mallikohtaiset RGM-kolhusuojat

Automallikohtainen kolhusuoja on hyödyllinen lisävaruste niin uusille kuin vanhemmillekin autoille. Uuden auton maalipinta pysyy suojan avulla koskemattomana ja vanhemmissa autoissa suoja peittää puskuriin jo ilmestyneet jäljet ja estää uusien syntymisen.

Iso-Britanniassa valmistettavat RGM Rearguard –kolhusuojat valmistetaan kestävästä ABS-muovista mittatarkasti CNC-koneistuksella, mikä takaa tuotteen täydellisen, automallikohtaisen istuvuuden. RGM-kolhusuoja on käytännöllinen lisävaruste, joka suojaa autoa tehokkaasti, mutta ei hypi silmille. Korkealaatuiset kolhusuojat ovat hillityn näköisiä ja säilyttävät auton alkuperäisen ilmeen. Suojia on saatavilla sekä mustina että metallinvärisinä.

Mallikohtaisia takapuskurin kolhusuojia on nykyään saatavilla laajalti eri automerkeille ja –malleille, ja monet autovalmistajat ja –maahantuojat ovatkin valinneet RGM:n takapuskurin kolhusuojan alkuperäisvarusteekseen.

Asentaminen on helppoa ja nopeaa

Koska RGM-kolhusuojat ovat tismalleen kullekin automallille suunniteltuja, istuvat ne millimetrin tarkasti oikeille paikoilleen. Suojan voi käydä asennuttamassa lähimmällä autokorjaamolla tai kiinnittää tukevasti paikoilleen itse. Kolhusuojan asentaminen on yksinkertaista ja vie noin 10 minuuttia.

Suoja kiinnitetään 3M-teipillä tai olemassa olevia ruuveja ja kiinnityspaikkoja hyödyntäen, joten kiinnitys ei vaadi reikien porausta. RGM-kolhusuojan mukana toimitetaan yksityiskohtaiset, kuvitetut asennusohjeet, joita seuraamalla kiinnitys onnistuu varmasti.

Kun hankit autoosi sopivan kolhusuojan, voit lopettaa hampaiden kiristelyn ja lastata painavampiakin tavaroita huoletta takakonttiin, ilman pelkoa maalipinnan vaurioitumisesta. Unohda siis hankalat, takapuskurin suojaksi tarkoitetut teippi- ja mattoviritelmät ja suojaa autosi tyylikkäästi.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Faktoja ja myyttejä autoiluun liittyen: Kuuluuko moottorin syödä öljyä?
Tarkista kesärenkaiden kunto ajoissa
Omnia kouluttaa automekaanikkoja Atoy- ja Autofit -korjaamoihin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *