Kaasujalka

Helsingin Rengashotelli Euromasterin partneriksi

Julkaissut:

|

25.4.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Helsingin Rengashotelli Euromasterin partneriksi

Helsingin Rengashotelli jatkaa kevätsesongin jälkeen toimintaansa Euromasterin franchise-partnerina osoitteessa Tapulikaupungintie 46: vain 200 metrin päässä nykyisestä osoitteesta. Vaikka värit ovat siitä eteenpäin Euromasterin, taustalla on edelleen laadukkaasta palvelusta ja siisteistä asiakastiloista kiitelty Helsingin Rengashotelli Oy.

 

Virallisissa papereissa Helsingin Rengashotellin toiminta jatkuu Euromaster Ala-Tikkurilana, mutta kansa tuntee paremmin Tapulikaupungintie 46:ssa toimivan Euromaster-toimipisteen Euromaster Tapulina. Onhan Euromaster toiminut osoitteessa Tapulikaupungintie 46 jo peräti 30 vuotta.
– Vuodenvaihteeseen asti Helsingin Rengashotelli Oy kuului Best Drive -ketjuun, mutta jatkossa toimimme Euromasterin väreissä, sanoo yrittäjä Marko Takalo.

Pelkkään nimenvaihtoon ja muuttoon uuteen osoitteeseen eivät Helsingin Rengashotellin uudistukset jää.
–Palvelutarjontamme laajenee entisestään. Jo olemassa olevat rengaspalvelut sekä  vannekorjaukset jatkuvat entisellään, samoin tuulilasien vaihdot ja autonpesut. Sen sijaan autonhuoltopalvelut laajenevat ja kapasiteetti moninkertaistuu. Uusina palveluina meille tulevat raskaan kaluston tuotteet ja palvelut. 24/7 -valmiudessa toimiva raskaan kaluston päivystyksemme tulee apuun, kun rekka-autoon tulee rengasrikko tien päällä, Takalo sanoo.

Helsingin Rengashotellissa renkaitaan säilyttäviä asiakkaita hämmensi lehdessä tammikuussa julkaistu uutinen, jonka mukaan Helsingin Rengashotellin nykyisen osoitteen, paikalle Henrik Forsiuksentie 39:ään aletaan rakentaa uutta S-marketia ensi kesänä. Samalla kerrottiin, että nykyisten vuokralaisten toiminta osoitteessa päättyy.
–Rengashotelliasiakkaamme kysyivät hämillään, mihin heidän renkaansa siirtyvät: lukihan lehdessä, että vuokralaisten toiminta päättyy samalla, kun kiinteistö menee purkuun ja tilalle aletaan rakentaa uutta S-marketia. Toimintamme ei kuitenkaan lopu, vaan ainoastaan siirtyy parinsadan metrin päähän. Eli rengashotelliasiakkaamme voivat olla ihan huoleti: vain toiminnan mittakaava kasvaa ja palveluntarjonta laajenee, Takalo sanoo.

Asiakkailta huoli pois

Nykyisellään Helsingin Rengashotellissa on säilytyksessä noin 1000 auton renkaat Henrik Forsiuksentie 39:ssa ja noin 1500 auton renkaat niissä Euromasterin tiloissa, johon yritys muuttaa kokonaan kevään aikana.
–Nyt meillä on mahdollisuus kasvattaa rengashotelliasiakkaittemme määrä jopa 3500:een kun yhdistämme kahden rengasliikkeen toiminnat. Koska asiakkaittemme renkaat eivät sellaisenaan mahdu Euromasterin tiloihin, olemme joutuneet vuokraamaan toisen, noin 2500 m2:N hallin Euromasterin rakennuksen takaa.

Helsingin Rengashotellin nykyinen toimipiste Henrik Forsiuksentie 39:ssa suljetaan vasta kevätsesongin jälkeen touko-kesäkuussa, vaikka Euromaster Tapuli siirtyikin Helsingin Rengashotellin omistukseen jo tammikuun ensimmäinen päivä. –Tällä hetkellä pyöritämme toimintaa vielä kahdessa osoitteessa, yrittäjä Marko Takalo kertoo.

Helsingin Rengashotellin vahvuuksia on vankan osaamisen ja monipuolisen palveluntarjonnan rinnalla ollut aina laadukas asiakaspalvelu.
-Laadukasta asiakaspalvelua ovat myös siistit odotustilat, joista olemme saaneet kiitosta eritoten naisasiakkailtamme. Ja yrittäjävetoinen rengasliike on valmis myös joustamaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Jos rengasrikkoasiakas tulee meille sulkemisajan lähellä kymmentä vaille viisi, niin emme kieltäydy palvelemasta asiakasta hädässä.

Helsingin Rengashotelli palvelee 15 osaajan voimin, rengassesongeissa työntekijöiden määrä tuplaantuu.
–Palvelujen monipuolisuus on tänä päivänä rengasliikkeen elinehto. Kovin moni rengasliike ei enää elä pelkillä renkailla. Aika moni on joutunut laajentamaan autohuoltoihin, tai erikoistumaan johonkin muuhun hommaan. Meidän erikoisosaaminen on vanteiden korjauksissa. Tuulilasihommiakin teemme päivittäin.

Helsingin Rengashotelli on myös Japan Racing vanteiden maahantuoja. JR:n vanteet on katukuvassa tuttu näky monessa autossa. JR:n vanteita saa omien mittojen mukaan esim. Teslaan ja muihin isojarruisiin autoihin
–Meillä on käytössä myös Diamond Cut -sorvausmenetelmä, jolla vanhempiinkin ja kadun reunuskivissä kolhiintuneisiin vanteisiin saadaan uudenveroinen kiilto, Takalo sanoo.

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Purkuosatkin takuulla
Brink -vetokoukku lähes autoon kuin autoon
”Kesärenkaissa ei kannata säästää”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *