Kaasujalka

Kia Rio GT-Line sai hinnat

Julkaissut:

|

9.9.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kia Rio GT-Line sai hinnat

Kia Rio GT-Line saapuu Suomeen. Rio GT-Line -mallin hinnat alkavat 22 551 eurosta.

Rio GT-Line on jatkoa Kia-mallistossa hiljattain esitellyille Sportagen, Optiman, Picanton ja Sorenton GT-Line-versioille.

Rio GT-Line on varustettu 1-litraisella turboahdetulla, 120 hevosvoimaisella T-GDi -bensiinimoottorilla.

Uuden Kia Rio GT-Linen tunnistaa sen kiiltävän mustasta ja kromisilla yksityiskohdilla varustetusta “tiger nose” -keulasta, GT-Line 17” kevytmetallivanteista ja “ice-cube” LED-etusumuvaloista. Lisäksi Kia Rio GT-Linen ulkoisia tunnusmerkkejä ovat tuplapakoputket, LED-päiväajovalot, sivuikkunoiden kromikoristeet, kiiltävän musta kattospoileri ja ovikynnysten korostukset.

Istuimet ovat puolinahkaverhoillut harmain kontrastitikkauksin ja ohjauspyörä on D-kirjaimen muotoinen urheiluohjauspyörä. Lisäksi sisätilojen viimeistelyssä on käytetty uusia metalli- ja hiilikuitukoristeita.

Kevytrakenteinen, kolmisylinterinen ja suorituskykyinen 1-litrainen T-GDi-bensiinimoottori tarjoaa uudelle Kia Rio GT-Linelle 120 hevosvoimalla ja 172 Nm väännöllä monipuolista suorituskykyä erilaisissa ajo-olosuhteissa. Alhainen korin painonjakauma etuakselilla takaa erinomaisen ajotuntuman. Kia Rio GT-Line on saatavana muun Rio-malliston tavoin myös Kian seitsemänvaihteisella DCT-kaksoiskytkinautomaatilla.

Kia Rio GT-Line on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin 7 vuoden takuulla.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uudistunut Volkswagen ID.3 77 kWh Pro S hinta alkaen 42 620 euroa
Sähköskootterit liikennevakuutuksen piiriin
Uusi Mazda CX-80 hinta alkaen 56 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *