Kaasujalka

Automaalaamo Antti Hämäläinen muutti uuteen halliin

Julkaissut:

|

6.6.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Automaalaamo Antti Hämäläinen muutti uuteen halliin

Automaalaamo Antti Hämäläinen toimii nyt uudessa ja hienossa hallissa Juvanmalmin uudella alueella, Teollisuuskadun päässä osoitteessa Rajamaankaari 9.

Muutto entisestä osoitteesta Koskelontieltä  5-6 kilometrin päähän asianmukaisiin tiloihin tapahtui maaliskuun lopulla.
–Vaikka itse hallitila on vähän pienempi kuin ennen, niin nyt peltipuoli ja maalaamo on erotettu toisistaan, Hämäläinen kertoo.

Myös monimerkkikorjaamo

Uusissa tiloissa yritys panostaa aina vain parempaan asiakaspalveluun.
– Pyrimme tekemään asioinnin heille entistä sujuvammaksi ja helpommaksi. Myös huoltopuoli on meillä voimakkaassa kasvussa. Emme ole osa mitään ketjua, vaan ihan itsenäinen monimerkkikorjaamo, joka pystyy kattavasti huoltamaan erimerkkiset henkilö- ja pakettiautot. Panostamme siihen, että asiakas saisi samasta paikasta mahdollisimman kattavasti kaikki autonsa tarvitsemat palvelut.

Automaalaamo Antti Hämäläinen tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.
– Tällä hetkellä meitä on töissä kolme kokenutta konkaria. Teemme pelti- ja maalaustöitä pienimmästä peilinkuoresta aina auton täyteen ylimaalaamiseen asti.

Laadukkaat laitteet

Työt tehdään laadukkailla korjaus- ja mittalaitteilla.
– Suoritamme toimipisteessämme vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiöitä varten ja teemme kustannusarvion vakuutus- ja korjaamoalan yhteisesti hyväksymällä WinCABAS laskentaohjelmalla. Käytämme alkuperäisvaraosia, ellei vakuutusyhtiö muuta edellytä, Hämäläinen korostaa.

Hämäläinen sanoo alan ehkä suurimmaksi muutokseksi liuottimien vaihtumisen vesiväreihin, tämä tapahtui hieman ennen 2000-luvun puoliväliä.
– Koko ajan mennään ympäristöystävällisempään suuntaan. Koko ajan tulee myös uusia korien korjaustapoja samoin teräkset vaihtuvat. Nekin vaativat jatkuvaa kouluttautumista.

Sijaisauto huollon ajaksi

Korjauspuolella suuria haasteita tuovat yhä yleisemmäksi käyvät hybridiautot.
– Koska niiden sisällä kulkee jo niin paljon tekniikkaa, ja useissa korjauksissa ne pitää saada sähköttömiksi. Hybridiautojen tiettyihin korjauksiin on omat säädöksensä ja siksi niiden tekemiseen pitää olla erillinen lupa ja kurssi käytynä. Normaaleissa korikorjauksissa nämä sähkölaitteet ovat hyvin herkkiä kaikille virtapiikeille.  Noudatamme työskentelyssä aina autoteollisuuden asettamia vaatimuksia ja standardeja. Tämä takaa työmme tinkimättömän laadun.

Hyvään palvelukonseptiin kuuluu myös edullinen ja uudehko sijaisauto korjauksen tai huollon ajaksi, vuorokausihinta on vain 30 euroa.

Teksti Timo Kiiski
Kuva Mika Salomaa

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Raikkaasti ja kiiltäen kesään
Auto MHR panostaa taksituontiin Saksasta
Erikoisvanteet viimeistelevät autokaunottaren

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *