Kaasujalka

Pinnoita autosi itse

Julkaissut:

|

3.6.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Pinnoita autosi itse

Kesäkausi parasta aikaa auton puunaukseen! Pienellä perehtymisellä ja laadukkailla tuotteilla pinnoitat autosi itse, ja palkkioksi saat kurvailla kesäkaduilla upeasti kiiltelevällä menopelillä.

Moni on tottunut suojaamaan autonsa maalipinnan perinteisesti vahaamalla, mutta markkinoille on viime vuosien aikana tullut myös loistavia tee-se-itse -pinnoitteita. Nämä pinnoitteet antavat maalipinnalle upean kiillon ja ovat niin helppotöisiä, että kokemattomampikin auton hoitaja pärjää niiden kanssa.

Helppo pinnoitespray

Vaikka olisitkin vasta aloitteleva pinnoittaja, uudella SONAX XTREME keraamisella pinnoitespraylla saat varmasti siistiä jälkeä. Tässä tämän kevään uutuustuotteessa on hyödynnetty täysin uudenlaista teknologiaa, joka mahdollistaa peilimäisen kiillon sekä todella sileän, vettä ja likaa hylkivän pinnan. Ja mikä parasta: käsittely on helppoa ja nopeaa!

Ennen kuin aloitat, pese ja kuivaa auto huolellisesti. Sumuta sitten pinnoitesprayta mikrokuituliinalle ja levitä ohut, tasainen kerros käsiteltävälle alueelle. Huomioi, että käsittely kannattaa tehdä pienelle alueelle kerrallaan, ettei pinnoite ehdi kuivua maalipintaan. Lopuksi pyyhi ainejäämät kuivalla mikrokuituliinalla. Valmista tuli!

Ylläpito shampoolla

SONAX XTREME Ceramic Series -tuoteperheen toinen uutuus, keraaminen shampoo, soveltuu erinomaisesti pinnoitteen ylläpitoon. Kätevä tuote sekä pinnoittaa auton maalipinnan että pesee samalla perusteellisesti. Käsittelyn jälkeen maalipinta on puhdas, kiiltävä ja vettä hylkivä!

Myös tämän tuotteen käyttö on erittäin helppoa: esipese tai huuhtele auto huolellisesti, laimenna keraaminen shampoo käyttöohjeen mukaisesti ja pese auto ylhäältä alas pesukintaan tai -sienen avulla. Lopuksi huuhtele runsaalla vedellä ja kuivaa pinnat.

Vinkki! Ylläpidä keraamista pinnoitetta käyttämällä säännöllisin väliajoin keraamista shampoota. Shampoo uudistaa suojaa ja ylläpitää upeaa kiiltoa sekä vedenhylkivyyttä – helppo ja nopea tapa pidentää pinnoitusten väliä.

Pinnoite vaahdottimella

Viime aikojen kuumin autonpesutrendi on ollut vaahdottaminen – eikä ihme. Vaahdottaminen on hauskaa, nopeaa ja siistiä puuhaa. Mikäli sinulla on vaahdotin, voit kokeilla auton pinnoitusta kätevällä SONAX XTREME Foam + Seal -vaahtopinnoitteella.

Foam + Seal -pinnoitteen levittäminen vaahdottimella onnistuu nopeasti ja tasaisesti. Annostele tiivistettä ja vettä ohjeen mukaisesti vaahdottimeen, säädä vaahdon paksuus sopivaksi ja levitä koko maalipinnalle. Vaahto ei tarvitse vaikutusaikaa, vaan voit huuhdella sen heti runsaalla vedellä. Kuivaa jäljelle jääneet pisarat kuivausliinalla.

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

”Meillä luottohäiriö ei estä auton osamaksukauppaa”
Vaihda automaattilaatikon öljyt ajoissa!
Piha siistiksi ja metalliromu rahaksi

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *