Kaasujalka

Korson Aada – Korsossakin voi hienostella

Julkaissut:

|

27.9.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Korson Aada – Korsossakin voi hienostella

Korsolla on kova maine, jota lounastuokio kodikkaassa Korson Aadassa pehmentää mukavasti. Aadaa on kommentoitu ja kiitelty Eat.fi -sivustolla yllättävän vuolaasti.  Hurmalainen valitsi listalta tonnikalatortillat.

Pääasiassa Aada saa Eat.fi-sivustolla kehuja ja risuja. Joissakin palautteissa oli molempia. Kuten nimimerkin ”Ansaittukarma” antama palaute: ”Ruoka oli todella hyvää (pippuripihvi) ja siitä kiitokset kokille. Miespuolisen tarjoilijan käytös oli sen sijaan hyvin ylimielistä, joten valitettavasti se söi kokemuksesta ison palan

Tosin palautteista tuoreimmatkin on annettu jo pari vuotta sitten. Ilmeisesti Aadassa on otettu opiksi ristiriitaisista asiakaspalvelukommenteista. Ainakin meidän käydessä siellä palvelu oli oikein ystävällistä ja nopeaakin.

Välillä on mukava lounastaa muissakin kuin noutopöytäpaikoissa. Aadassa salaattiakaan eikä kahviakaan tarvinnut hakea itse, vaan kaikki tuotiin pöytään.

Siihen nähden pidän 10,50 euron lounashintaa kahdesta kookkaaasta tonnikalatortillasta kohtuullisena. Pinaattikeiton karjalanpiirakan kera olisi saanut 9 eurolla. Päätoimittaja otti pekoni-cheddarpihvin possusta ja se kustansi 11,90 euroa. . Toiset sitä kiittelevät vuolaasti, toiset väittävät, että asiakaspalautteen perusteetkin on hukassa.

Tonnikalatortillat olivat täyteläisiä ja ne olivat kohtuullisen kookkaatkin.

Hieno viinilistakin

Jos haluaa juhlistaa vähän fiksummin vaikkapa hääpäivää Korsossa, niin Aada ehkä on yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista: sillä näyttää olevan aika hieno viinilistakin. Siellä syö myös fiinimmin: A la Carte -listalta löytyisi mm. metsäkaurista punaviinikastikkeessa hintaa 34,30 €.

Korsohan on niitä Vantaan kaupunginosia, joka on näytetty pitserioilla ja kebabpaikoilla. Aada ei taida kilpailla samoista asiakkaista, kun listalta löytyy korvasienimuhennosta, selleripihvejä ja pelmeenejä. Löysin vanhan Helsingin Uutisten jutun, jossa Korson Aadan yrittäjäpariskunta kertoikin yllättyneensä korsolaisten juomatavoista. Ainakin vuonna 2013 viiniä siellä juotiin enemmän kuin olutta. Ja pariskunnan mukaan Korsossa juodaan kuohuviiniä ja sampanjaakin.

A-oluthanan pariskunta kertoi Helsingin Uutisten jutussa poistaneensa kokonaan tarjonnastaan, koska sitä ei mennyt.

’Mekin rouvan yli 12 vuotta sitten omakotitaloa etsiessämme kävimme katsomassa tarjontaa Korsossa ja kyllä sielläkin pientaloalueilla ihan kunnon pikkuporvareita asuu.

Korso-elokuvassahan seikkaillaan kotitekoisen kiljun voimin ankealla ja ahdistavalla slummialueella, joka on kuin suoraan amerikkalaisesta jengileffasta. Nuoruudenkuvaus saa onnellisen lopun, kun päähenkilö pääsee pois Korsosta – siemailemaan drinkkiä ruotsinlaivan kannelle.

Jos minä haluaisin hienostella, niin mieluummin kai minä Aadassa lipittäisin hienoja viinejä kuin imeliä tusinadrinkkejä ruotsinlaivan kannella. Äijäpisteitä on tietysti vaikea antaa kun jo ravintolan nimikin on naisellisesti Aada.

Korson Aada
Korsontie 2, Vantaa

Ruoan riittävyys: XXX
Palvelu: XXXXX
Ruoan äijämäisyys: XX
Paikan äijämäisyys: XX

Yhteensä 12p

 

Teksti Urmas Hurmalainen
Kuvat Mika Salomaa

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Koronalounas Koivukylässä
Balkan Grilli – Balkanburgerit Kivistössä
Lounas 7 Marilynin silmien alla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *