Kaasujalka

Seat-edustus Mäkelän Autotaloon Järvenpäähän

Julkaissut:

|

18.12.2014

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Seat-edustus Mäkelän Autotaloon Järvenpäähän

SEATin maahantuoja VV-Auto Group Oy ja Mäkelän Autotalot ovat solmineet jälleenmyyjä- ja huoltopalvelusopimukset, jotka astuvat voimaan 1.1.2015.

SEAT-myynti aloitetaan Mäkelän Koneessa osoitteessa Kielokatu 1, 04430 Järvenpää, ja huolto Mäkelän Autossa osoitteessa Salpatie 1-3, 04410 Järvenpää.

Maahantuonnin SEAT-johtaja Heikki Leskinen toteaa SEATin olevan nousukiidossa: “SEAT kasvattaa sekä myyntiä että markkinaosuutta Suomessa tänä vuonna. Sekä laadullisesti että hintojen puolesta hyvässä iskussa oleva mallisto antaa erinomaiset lähtökohdat kasvun jatkumiseen myös vuonna 2015.

“Keski-Uusimaa on kaupalliselta potentiaaliltaan merkittävimpiä sellaisia alueita Suomessa, joilla SEAT ei ole ollut läsnä. Olemme todella tyytyväisiä, että saamme tämän puutteen korjattua, ja että saamme pitkän ja vankan historian omaavasta Mäkelän Autotaloista uuden toimijan verkostoomme. Nyt alkava yhteistyö on erittäin tärkeä SEATin myyntipotentiaalin maksimoimiseksi Suomessa.”, kertoo VV-Auto Groupin kenttäjohtaja Juha-Pekka Sihvonen.

Mäkelän Autotalojen toimitusjohtaja Tommi Tuominen puolestaan iloitsee uudesta merkkiedustuksesta: ”Toimimme kasvavalla muuttovoittoalueella ja SEAT täydentää automerkkivalikoimamme juuri sopivalla tavalla. Merkin mallistohan on huippuvedossa. Voimme tarjota Järvenpään, Tuusulan, Keravan ja Mäntsälän asukkaille kaikki autopalvelut lähes 68 vuoden kokemuksella. Automyynnin lisäksi meiltä löytyvät SEAT-merkkihuolto sekä vauriokorjaus-, maalaus- ja pesupalvelut – ja jopa polttoaineasema omasta pihasta. Toimimme myös Avis-autovuokraamoyrittäjinä.”

Mäkelän Autotalot on vuonna 1947 perustettu järvenpääläinen perheyritys. Yhtiö työllistää 72 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli 26,2 miljoonaa euroa. Yhtiön toimialoja ovat uusien ja käytettyjen autojen kauppa, autojen huolto ja vuokraus, varaosakauppa sekä autojen vauriokorjaus ja maalaus. Uusien autojen myyntiedustuksia on kuusi ja huoltoedustuksia 16.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uudistunut Volkswagen ID.3 77 kWh Pro S hinta alkaen 42 620 euroa
Sähköskootterit liikennevakuutuksen piiriin
Uusi Mazda CX-80 hinta alkaen 56 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *