Kaasujalka

Skoda Karoq sai myös Scout-mallin

Julkaissut:

|

3.8.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Skoda Karoq sai myös Scout-mallin

Škoda laajentaa Karoq-mallistoaan.  Karoq Scout on vakiona nelivetoinen ja ilmeeltään vahvasti offroad-henkinen.

Kompaktinkokoisen Karoq-katumaasturiin on tarjolla moottorivaihtoehdoiksi kolme  moottoria. 110-kilowattisen (150 hv) 1.5 TSI -bensiinimoottorin ja 7-vaihteisen DSG-vaihteiston yhdistelmän ohella saatavissa on kaksi dieselmoottoria: 2.0 TDI -dieselmoottori (110 kW / 150 hv), jonka yhteydessä on vakiona 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai 7-vaihteinen DSG-vaihteisto. Voimakkaimman Karoq Scout -mallin 2.0 TDI -dieselmoottori on teholtaan 140 kW (190 hv), ja tämän moottorin yhteydessä on aina 7-vaihteinen DSG-vaihteisto.

Kromatut ja hopeanväriset korielementit, pyöränaukkojen näyttävät reunakaaret ja antrasiitinväriset, kiillotetut 18-tuumaiset Braga-kevytmetallivanteet leimaavat Karoq:n ulkonäköä. Tarjolla ovat myös antrasiitinväriset 19-tuumaiset Crater-kevytmetallivanteet. Tummennetut lasit ja etulokasuojien SCOUT-logot kruunaavat  ilmeen. Sisätiloissa huomio kiinnittyy uuteen istuinverhoiluun, jossa on musta-ruskeat kontrastisaumat. Kaikkia istuimia koristavat Scout-tekstilogot. Monitoiminäppäimellinen nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jaloteräksiset poljinlevyt ja tunnelmavalaistuksen sisältävä LED-valopaketti viimeistelevät kattavan vakiovarustuksen.

Karoq Scout -malliin saatavana oleva digitaalinen Virtual Cockpit -mittaristo voidaan yksilöllisesti mukauttaa omien mieltymysten mukaiseksi. Ajoasetuksen valinnan (Driving Mode Selection) vaihtoehdoissa on maastoajoasetus (Off Road Mode).

SmartLink+ teknologia mahdollistaa älypuhelimen ja auton tietoviihdejärjestelmän edistyneen yhteistyön. ŠKODA Connectin online-palvelukokonaisuus Care Connect pitää palvelut lähellä ja auton kontrollissa myös etänä.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Sähköskootterit liikennevakuutuksen piiriin
Uusi Mazda CX-80 hinta alkaen 56 990 euroa
Nelipyörästä ostetuista autoista saa jatkossa Bonusta

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *