Kaasujalka

Skoda Karoq sai myös Scout-mallin

Julkaissut:

|

3.8.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Skoda Karoq sai myös Scout-mallin

Škoda laajentaa Karoq-mallistoaan.  Karoq Scout on vakiona nelivetoinen ja ilmeeltään vahvasti offroad-henkinen.

Kompaktinkokoisen Karoq-katumaasturiin on tarjolla moottorivaihtoehdoiksi kolme  moottoria. 110-kilowattisen (150 hv) 1.5 TSI -bensiinimoottorin ja 7-vaihteisen DSG-vaihteiston yhdistelmän ohella saatavissa on kaksi dieselmoottoria: 2.0 TDI -dieselmoottori (110 kW / 150 hv), jonka yhteydessä on vakiona 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai 7-vaihteinen DSG-vaihteisto. Voimakkaimman Karoq Scout -mallin 2.0 TDI -dieselmoottori on teholtaan 140 kW (190 hv), ja tämän moottorin yhteydessä on aina 7-vaihteinen DSG-vaihteisto.

Kromatut ja hopeanväriset korielementit, pyöränaukkojen näyttävät reunakaaret ja antrasiitinväriset, kiillotetut 18-tuumaiset Braga-kevytmetallivanteet leimaavat Karoq:n ulkonäköä. Tarjolla ovat myös antrasiitinväriset 19-tuumaiset Crater-kevytmetallivanteet. Tummennetut lasit ja etulokasuojien SCOUT-logot kruunaavat  ilmeen. Sisätiloissa huomio kiinnittyy uuteen istuinverhoiluun, jossa on musta-ruskeat kontrastisaumat. Kaikkia istuimia koristavat Scout-tekstilogot. Monitoiminäppäimellinen nahkaverhoiltu ohjauspyörä, jaloteräksiset poljinlevyt ja tunnelmavalaistuksen sisältävä LED-valopaketti viimeistelevät kattavan vakiovarustuksen.

Karoq Scout -malliin saatavana oleva digitaalinen Virtual Cockpit -mittaristo voidaan yksilöllisesti mukauttaa omien mieltymysten mukaiseksi. Ajoasetuksen valinnan (Driving Mode Selection) vaihtoehdoissa on maastoajoasetus (Off Road Mode).

SmartLink+ teknologia mahdollistaa älypuhelimen ja auton tietoviihdejärjestelmän edistyneen yhteistyön. ŠKODA Connectin online-palvelukokonaisuus Care Connect pitää palvelut lähellä ja auton kontrollissa myös etänä.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *