Kaasujalka

Tukeva koiraverkko lemmikille

Julkaissut:

|

5.7.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Tukeva koiraverkko lemmikille

Koira on monille perheenjäsen, joka matkustaa autossa mukana – minne ikinä mennäänkään. Siksi myös lemmikin matkustusmukavuuteen ja -turvallisuuteen kannattaa panostaa rajaamalla sille oma, turvallinen paikka koiraverkon avulla.

 

Auton tavaratilaan asennettava koiraverkko on järkevä hankinta, sillä irrallaan autossa matkustava koira voi äkkijarrutus- tai onnettomuustilanteessa paitsi satuttaa itsensä, niin myös aiheuttaa vahinkoa muille matkustajille. Koiraverkko tekee matkustamosta myös rauhallisemman, kun koira pysyy omalla paikallaan eikä pääse hillumaan ympäriinsä.

Hyvin istuva

Korkealaatuiset Travall-koiraverkot ovat automerkki- ja mallikohtaisia, joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen. Verkon kiinnitys tapahtuu kekseliäästi kunkin automallin tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai viritelmiä. Koiraverkon asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja verkko istuu sille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti.

–Mallikohtaisen mittatarkkuuden vuoksi Travall-verkko pysyy tiukasti paikoillaan – se ei irtoa eikä rämise. Ja koska laadukkaan koiraverkon täytyy myös kestää kulutusta, kuten raapimista ja puremista, ovat Travall-tuotteet vankkarakenteisia ja päällystetty kestävällä nylonpinnoitteella. Travallin koiraverkkoratkaisua on myös mahdollista täydentää kätevällä tilanjakajalla ja karkailun estävällä koiraveräjällä, kertoo markkinointipäällikkö Jouni Vainikka autotarvikkeiden ja maahantuonti- ja tukkuliike Kaha Oy:stä.

Veräjä estää karkailun

Koska auton tavaratilaa tarvitaan usein muuhunkin kuin koiran kuljettamiseen, on Travall-koiraverkkoratkaisua mahdollista täydentää erikseen myytävällä tilanjakajalla. Tilanjakajan avulla jaat tilan niin, ettei koira pääse käsiksi matkatavaroihin tai esimerkiksi ruokaostoksiin. Tilanjakaja on huippuhankinta myös silloin kun halutaan estää kahden koiran keskinäinen nahistelu.

Huomaa, että myös tilanjakajat ovat automallikohtaisia ja sopivat yhteen vain tietyn koiraverkkomallin kanssa. Jakajia on saatavilla useisiin koiraverkkoihin.

Takaluukun avaaminen voi olla stressaavaa, jos riskinä on, että koira hyppää ulos saman tien, kun luukku aukeaa. Siksi Travall-valikoimassa on myös tilanjakajaan yhdistettäviä koiraveräjiä, joiden tehtävänä on estää koiran karkaaminen tavaratilan avaamisen yhteydessä. Koiraveräjä vaatii Travall-koiraverkon ja -tilanjakajan.

–Koiraveräjiä on saatavilla 50–50- ja 60–40-jaolla oleviin tilanjakajiin. 60–40-jaolla olevissa tilanjakajissa koiraveräjä asennetaan pienemmän osion puolelle. Jos tavaratila puolestaan jaetaan 50–50, voi koiraveräjän hankkia molemmille puolille. Travall-koiraveräjä on helppo kääntää sivuun, kun sille ei ole tarvetta. Tarkista soveltuvuudet jälleenmyyjältä, Vainikka opastaa.

Etsi lähin Travall-jälleenmyyjäsi: http://kaha.fi/jm/

 

Teksti Timo Kiiski

 

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ilmastointi huoltoon
Hessumobiili panostaa yhä kivijalkakauppaan
Häikäisysuoja – edullinen vaihtoehto tummennusteippaukselle

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *