Kaasujalka

Volkswagen ID.7 sai kaksi uutta mielenkiintoista mallia

Julkaissut:

|

7.6.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Volkswagen ID.7 sai kaksi uutta mielenkiintoista mallia

Volkswagen ID.7 GTX kehittää komeat 340 hevosvoimaa ja uudella ID.7 Pro S -mallilla toimintasäde jopa yli 700 km:n toimintamatka. Suomessa myynti alkaa kesäkuussa.

Volkswagen ID.7 GTX kiihtyy 0–100 km/h vain 5,4 sekunnissa. ID.7 GTX tuo voimansa vaivattomasti tielle sähköisen kaksoismoottorisen nelivedon ansiosta, jossa on sähkömoottori sekä etu- että taka-akseleilla. Tämän suorituskykyisen mallin toimintamatka on lähes 600 km (WLTP). ID.7 GTX:n akku voidaan ladata jopa 200 kW:lla DC-pikalatausasemilla. Nopeimmillaan 86 kWh:n akku latautuu 10–80 prosenttiin vain 26 minuutissa.

Uusi ID.7 GTX on tunnistettavissa etu- ja takaosan erottuvan GTX-muotoilun ansiosta. Ulkoisia ominaisuuksia ovat uudet 20-tuumaiset Skagen-kevytmetallivanteet, joissa on timanttileikatut pinnat, ja IQ.LIGHT LED-matriisiajovalot, joissa on valaistut Volkswagen-logot edessä ja takana. Auton valot ovat ainutlaatuisia etuosan päiväajovalojen ansiosta, jotka on suunniteltu erityisesti GTX:lle. Samaan aikaan sisätilojen ulkoasu on sekä sporttinen että hienostunut sellaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten lämmitetyt istuimet, joissa on punaiset kontrastitikkaukset ja rei’itetyt GTX-tekstit istuinten selkänojassa. Toinen GTX-spesifinen ominaisuus on monitoimiohjauspyörä, jossa on punainen koristelista ja punaiset tikkaukset. ID.7 GTX:n sisätila voidaan valaista yksilöllisesti 30-värisen tunnelmavalaistuksen ansiosta.

ID.7 Pro S ja ID.7 Tourer Pro S

Tähän asti ID.7-mallit ovat olleet saatavilla yksinomaan Pro-versioina, joissa on 77 kWh akku. Uudet ID.7 Pro S -versiot – aivan kuten uudet ID.7 GTX mallit – on nyt varustettu vakiona 86 kWh:n akulla (bruttokapasiteetti: 91 kWh). Toimintamatkat ovat siis huomattavasti pidemmät: uuden ID.7 Tourer Pro S:n toimintamatka on kasvanut lähes 700 km:iin (WLTP), kun taas ID.7 Pro S – fastbackin toimintamatka on jopa yli 700 km (WLTP). Tämä tarkoittaa, että molemmat ID.7 Pro S -versiot tarjoavat nyt saman verran toimintamatkaa kuin vastaavat polttomoottorilla varustetut autot.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Kialta raju hinnanpudotus – Erä EV6-malleja jopa yli 6 200 euron hintaedulla
Uusi Peugeot 5008 hinta alkaen 41 950 euroa
Nyt myös yhä useampi alemman tieverkon tie saa uuden päällysteen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *