Kaasujalka

Volkswagen ID.7 sai kaksi uutta mielenkiintoista mallia

Julkaissut:

|

7.6.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Volkswagen ID.7 sai kaksi uutta mielenkiintoista mallia

Volkswagen ID.7 GTX kehittää komeat 340 hevosvoimaa ja uudella ID.7 Pro S -mallilla toimintasäde jopa yli 700 km:n toimintamatka. Suomessa myynti alkaa kesäkuussa.

Volkswagen ID.7 GTX kiihtyy 0–100 km/h vain 5,4 sekunnissa. ID.7 GTX tuo voimansa vaivattomasti tielle sähköisen kaksoismoottorisen nelivedon ansiosta, jossa on sähkömoottori sekä etu- että taka-akseleilla. Tämän suorituskykyisen mallin toimintamatka on lähes 600 km (WLTP). ID.7 GTX:n akku voidaan ladata jopa 200 kW:lla DC-pikalatausasemilla. Nopeimmillaan 86 kWh:n akku latautuu 10–80 prosenttiin vain 26 minuutissa.

Uusi ID.7 GTX on tunnistettavissa etu- ja takaosan erottuvan GTX-muotoilun ansiosta. Ulkoisia ominaisuuksia ovat uudet 20-tuumaiset Skagen-kevytmetallivanteet, joissa on timanttileikatut pinnat, ja IQ.LIGHT LED-matriisiajovalot, joissa on valaistut Volkswagen-logot edessä ja takana. Auton valot ovat ainutlaatuisia etuosan päiväajovalojen ansiosta, jotka on suunniteltu erityisesti GTX:lle. Samaan aikaan sisätilojen ulkoasu on sekä sporttinen että hienostunut sellaisten ominaisuuksien ansiosta, kuten lämmitetyt istuimet, joissa on punaiset kontrastitikkaukset ja rei’itetyt GTX-tekstit istuinten selkänojassa. Toinen GTX-spesifinen ominaisuus on monitoimiohjauspyörä, jossa on punainen koristelista ja punaiset tikkaukset. ID.7 GTX:n sisätila voidaan valaista yksilöllisesti 30-värisen tunnelmavalaistuksen ansiosta.

ID.7 Pro S ja ID.7 Tourer Pro S

Tähän asti ID.7-mallit ovat olleet saatavilla yksinomaan Pro-versioina, joissa on 77 kWh akku. Uudet ID.7 Pro S -versiot – aivan kuten uudet ID.7 GTX mallit – on nyt varustettu vakiona 86 kWh:n akulla (bruttokapasiteetti: 91 kWh). Toimintamatkat ovat siis huomattavasti pidemmät: uuden ID.7 Tourer Pro S:n toimintamatka on kasvanut lähes 700 km:iin (WLTP), kun taas ID.7 Pro S – fastbackin toimintamatka on jopa yli 700 km (WLTP). Tämä tarkoittaa, että molemmat ID.7 Pro S -versiot tarjoavat nyt saman verran toimintamatkaa kuin vastaavat polttomoottorilla varustetut autot.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Stop autoilijoiden kuritukselle Roadtrip saapuu päätepisteeseen
Volkswagen ID.7 ja ID.7 Tourer -mallisto laajenee
Kart in Club rakensi Espooseen sisäkartingradan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *