Kaasujalka

Häikäisysuoja – edullinen vaihtoehto tummennusteippaukselle

Julkaissut:

|

7.6.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Häikäisysuoja – edullinen vaihtoehto tummennusteippaukselle

CarShades -häikäisysuojasarja on edullinen ja laadukas vaihtoehto auton ikkunoiden tummennusteippauksille, kun auringon porotus alkaa aiheuttaa päänsärkyä.

Auringon porotus aiheuttaa monille matkapahoinvointia ja päänsärkyä. Harva autoilija on kuitenkaan valmis panostamaan hintaviin ikkunoiden tummennusteippauksiin, joten markkinoille on tullut muitakin varteenotettavia vaihtoehtoja. Yksi näistä on helposti asennettava ja automallikohtaisesti istuva CarShades-häikäisysuojasarja.

Häikäisysuojat tuovat monelle mieleen imukupeilla kiinnitettävät, kömpelöt suojat, jotka eivät pysy kunnolla paikoillaan – eikä niitä voi mitenkään kuvailla tyylikkäiksi. Laadukkaat, ammattilaisen tekemät tummennusteippaukset puolestaan suojaavat takapenkkiläisiä tehokkaasti, mutta voivat olla melko hintavia. Kolmas vaihtoehto on CarShades-häikäisysuojasarja, joka on huomaamattoman tyylikäs ja kohtuullisen edullinen. Hintaa häikäisysuojasarjalle tulee noin 120–140 euroa. CarShades-suojia on saatavilla satoihin automalleihin 40 eri automerkiltä.

Käsin viimeistellyt CarShadesin häikäisysuojat ovat aina mallikohtaisia, joten ne istuvat kuhunkin autoon millimetrin tarkasti. Täydellisen istuvuuden ansiosta CarShades suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä ja auton sisätilat pysyvät viileämpinä. Suojilla tummennetut ikkunat estävät myös suoran näköyhteyden auton takatiloihin, joten penkille unohtunut puhelin tai tietokone ei houkuttele murtautumaan ajoneuvoon.

Toisin kuin imukuppikiinnitteinen häikäisysuoja, CarShades ei estä ikkunan avaamista. Suojat estävät kuitenkin hyönteisten pääsyn autoon, kun ikkunoita pidetään auki. CarShades-suojat pysyvät tukevasti paikoillaan myös kovemmissa nopeuksissa, joten voit huoletta ajella myös ikkunat auki.

Helppo asentaa

Verrattuna suosittuihin tummennusteippauksiin CarShadesin häikäisysuojat ovat edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin paikoilleen aina tarpeen mukaan. Suojista on kuitenkin hyötyä myös talvikautena, sillä ne estävät tehokkaasti takaa tulevan liikenteen ajovaloista aiheutuvaa häikäisyä.

CarShades on alan suurimpia valmistajia maailmassa ja OE-toimittaja useille automerkeille. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja helppoja asentaa paikoilleen mukana tulevien asennuskiinnittimien avulla. Automallikohtaiset, kuvalliset asennusohjeet tulevat mukana pakkauksessa. CarShades-tuotteet on valmistettu Isossa-Britanniassa.

Vinkki! Häikäisysarjan asennus on helppoa ja nopeaa. Tottuneelta toimenpiteeseen menee vain muutamia minuutteja. Kannattaa siis kysäistä asennusmahdollisuutta oston yhteydessä.

Teksti Timo Kiiski

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Purkuosatkin takuulla
Brink -vetokoukku lähes autoon kuin autoon
”Kesärenkaissa ei kannata säästää”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *