Kaasujalka

Uusi Peugeot 5008 hinta alkaen 41 950 euroa

Julkaissut:

|

6.6.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Peugeot 5008 hinta alkaen 41 950 euroa

Uuden Peugeot 5008 :n hinnat alkavat 41 950 eurosta. Ranskassa valmistettu 5008 tarjoaa todella paljon tilaa ja istuimet seitsemälle. Sähköistä toimintamatkaa tarjolla on jopa 660 km, ja tavaratilan tilavuus on jopa 743 dm3 VDA (916 litraa).

 

Uusi Peugeot E-5008 on ainoa täyssähköinen SUV segmentissään, joka tarjoaa tilat seitsemälle. Auton matkustamo onkin erityisen tilava ja mukava. Uusi E-5008 on saatavilla lisäksi Hybrid 136 e-DCS -voimalinjalla, joka on myös 7-paikkainen. Kaikki versiot ovat saatavilla kahdella eri varustetasolla: Allure ja GT.

PEUGEOT 5008 Allure Launch Edition Hybrid 136 e-DCS-automaatti: alkaen 41 950 euroa

Uusi Peugeot 5008 Hybrid 136 e-DCS-automaatti pitää sisällään Peugeotin uuden 48 voltin hybridijärjestelmän, joka koostuu uuden sukupolven 136 hv tuottavasta bensiiniturbomoottorista, joka on yhdistetty uuteen kaksoiskytkentävaihteistoon. Sähkömoottori sijaitsee vaihteiston yhteydessä. Akkuun kerätään energiaa ajon aikana, kyseessä on siis itselataava hybridi. Sähkömoottorin apua käytetään tuomaan lisää alavääntöä, ja se tuo mukanaan jopa 15 % säästöt polttoaineen kulutukseen (5,8 l/100 km), kun sitä verrataan vastaavaan polttomoottorimalliin. Kaupunkiolosuhteissa uusi 5008 Hybrid 136 kulkee jopa 50 % ajasta pelkällä sähköllä.

Peugeot E-5008 Allure Launch Edition 73 kWh Automaatti: alkaen 51 390 €

Uusi Peugeot E-5008 tarjoaa huippuluokan suorituskykyä 210 hv (157 kW) ja 345 Nm tuottavalla sähkömoottorillaan, joka on yhdistetty 73 kWh akustoon. Toimintamatkaa on tarjolla jopa 500 km (WLTP), kiitos mallin erinomaisen aerodynamiikan ja energiatehokkaan sähkömoottorin. E-5008 ottaa pikalaturilla vastaan virtaa parhaimmillaan 160 kW teholla, lataus 20 %:sta 80 %:iin sujuu vain 30 minuutissa. Myös täyssähkömallissa on tarjolla kunnollinen, 1 000 kg suuruinen vetomassa.

E-5008 Allure Launch Edition sisältää mm. 21-tuumaisen Panoramic i-Cockpit -näytön, Peugeot i-Connect Advanced-tietoviihdejärjestelmän, i-Toggle virtuaalinäppäimet, navigointijärjestelmän, älypuhelimen langattoman latausaseman, 11 kW:n 3-vaihelaturin ja 19-tuumaiset Fuji-kevytmetallivanteet.

Tilat seitsemälle

Pitkän akselivälinsä ansiosta uusi E-5008 tarjoaa hämmästyttävät takajalkatilat toisen istuinrivin matkustajille. Malli asettaa myös uuden mittatikun kolmannen istuinrivin mukavuudelle C-SUV-segmentissä.

Toinen istuinrivin on varustettu mukavilla istuimilla, jotka ovat liikuteltavissa pituussuunnassa 60/40-osassa ja selkänojat ovat kaadettavissa 40/20/40-osassa. Istuimet tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja liikuteltavuutta. Kolmannen penkkirivin ollessa taitettuna, voidaan tavaratilan kokoa muuttaa liikuttamalla keskimmäistä riviä, säilyttäen silti 5-paikkaisen ohjaamon.

Toisen rivin istuimien selkänojien kaltevuus on säädettävissä viiteen eri tasoon. Erityistä huomiota on kiinnitetty toisen istuinrivin istuimien korkealuokkaiseen viimeistelyyn.

Pääsy kolmannen rivin istuimille on näppärää uuden Easy Access -järjestelmän ansiosta. Tämä mahdollistaa toisen istuinrivin istuimien kääntämisen ja liu’uttamisen yhtä aikaa, mikä helpottaa todella paljon pääsyä taaimmaiselle istuinriville. Istuimien liikutteleminen on helppoa istuimien selkänojan yläosassa sijaitsevan vivun avulla. Takaovet ovat kookkaat ja aukeavat reilusti, jolloin kolmannelle istuinriville kaiken kokoiset mahtuvat helposti.

Kookas ja erittäin monipuolinen tavaratila

Uusi E-5008 tarjoaa jopa 748 dm3 (VDA 210) tavaratilaa kolmas istuinrivi alhaalla ja 259 dm3 tavaratilaa, kun jokainen istuin on käytössä. Kaikki istuimet kaadettuna tilaa on hulppeat yli 1,8 kuutiota.

Matkustamon hämmästyttävä muunneltavuus erottaa uuden E-5008:n sen kilpailijoista. Muunneltavuus on poikkeuksellisella tasolla ja erilaisia istuinkonfiguraatioita on lukuisia. Kun E-5008:n kaikki istuimet ovat alhaalla, tarjolla on valtava tasainen tavaratila jopa 2 metrin pituisena.

Kaikki seitsemän istuinta käytössä uuden E-5008:n tavaratilan pituus on vieläkin 42 cm. Kyseessä on luokkansa ainut auto, joka tarjoaa näin paljon tilaa tavaroille, kun kolmas istuinrivi on käytössä.

Kolmannen istuinrivin takana olevan välipohjan voi nostaa pystyyn istuinten taakse, jolloin lisätilaa vapautuu pohjan alle lisämatkatavaroille.

Kestävän kehityksen mukaisesti Peugeot suunnittelee ja valmistaa uuden E-5008:n Ranskassa. Myös E-5008:n sähkömoottori on valmistettu Ranskassa Stellantis-Nidec-yhteenliittymän toimesta.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Kialta raju hinnanpudotus – Erä EV6-malleja jopa yli 6 200 euron hintaedulla
Volkswagen ID.7 sai kaksi uutta mielenkiintoista mallia
Nyt myös yhä useampi alemman tieverkon tie saa uuden päällysteen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *