Kaasujalka

Uusi Tesla Model 3 Performance

Julkaissut:

|

25.4.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Tesla Model 3 Performance

Tesla Model3 Performance omaa  yli 460 hevosvoimaa, kiihtyy 0–100 km/h vain 3,1 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 262 km/h. Lähtöhinta Suomessa on 58 590 €. Toimitukset alkavat toisen vuosineljänneksen aikana. 

 

Tämä lisäteho välittyy tielle porrastettujen, taottujen 20 tuuman alumiinivanteiden ja uusien 20 tuuman Performance-kesärenkaiden kautta. Tämä uusi porrastettu varustelu parantaa reagointia kaarteissa, ennustettavuutta ja pitoa mutkissa sekä maantiellä että rata-ajossa. 

Model 3 Performance -ajoneuvon täysin uutta mukautuvaa vaimennustekniikkaa ohjataan sisäisellä ohjelmistolla, ja se on integroitu Teslan ajoneuvodynamiikan ohjaimeen (VDC). Uuden sukupolven järjestelmä takaa parhaan ajettavuuden ja samalla jokapäiväiseen ajoon sopivan käyttökokemuksen. 

Päivitetty alusta, tehokkaat jarrut ja Track Mode 

Alustalaitteistoon on valmistajan mukaan tehty merkittäviä päivityksiä, jotka vastaavat voimansiirtojärjestelmien ja jousituksen parannettua suorituskykyä. Parannettu rakenteellinen jäykkyys, päivitetyt jouset ja kallistuksenvakaajat tekevät alustasta suorituskykyisemmän, minkä ansiosta ajoneuvo reagoi herkästi kuljettajan toimiin.

Rata-ajoon sopivissa jarruissa on nyt vakiona erittäin suorituskykyiset jarrupalatjotka hidastavat välittömästi ja tehokkaasti. Jarruteho säilyy yhä korkeammissa lämpötiloissa ja entistä pidempään. Model 3 Performance -ajoneuvossa on punaiset jarrusatulat. 

Uusimman sukupolven Track Mode yhdistää mukautuvan jousituksen säädön suorituskyvyltään optimoituun voimalinjaan, joka reagoi välittömästi kuljettajan toimiin ja takaa parhaan mahdollisen hallinnan. Kun tila on käytössä, voit muokata ajettavuuden tasapainoa, ajon vakautta ja regeneratiivista jarrutusta täysin uudesta käyttöliittymästä. 

Model 3 Performance eroaa muotoilultaan muista malliversioista. Uudistetut keula ja perä tarjoavat aggressiivisemman muotoilun, paremman aerodynamiikan sekä integroidut jäähdytyskanavat. Nämä ominaisuudet yhdessä takadiffuusorin ja hiilikuituspoilerin kanssa optimoivat tasapainon ja vakauden suurilla nopeuksilla. 

Ajoneuvon sisällä on uudet Sport-istuimet, joissa on parannetut sivutyynyt ja sivutuet, jotka tarjoavat paremman sivuttaistuen kaarteissa ja dynaamisessa ajossa. Istuimia voi myös lämmittää ja viilentää. Hiilikuitukoristelu ja Teslan ainutlaatuinen kudoskuvio saavat Model 3 Performance -ajoneuvon erottumaan Model 3 -valikoiman joukosta. 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Toyota GR Yaris hinta alkaen 65 695,79 euroa
Palanderit ostivat Turun Best Drive -liikkeen
BMW M4 CS – Kilpa-ajon tuntua arkiajoon

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *