Kaasujalka

Uusi Volkswagen Passat Variant eHybrid hinta alkaen 49 987,69 euroa

Julkaissut:

|

11.4.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Volkswagen Passat Variant eHybrid hinta alkaen 49 987,69 euroa

Täysin uusi Volkswagen Passat Variant nyt tilattavissa 200 kW:n ladattavana hybridiversiona. Sähköinen toimintamatka jopa 132 km (WLTP) ja hinta alkaen 49 987,69 euroa (200 kW, Comfort Business eHybrid)

Volkswagen Passat Variantin täysin uusi ladattava hybridi tarjoaa 200 kW (272 hv) tehon. Akun, jonka kapasiteetti on nyt 19,7 kWh (netto), ansiosta sähköinen toimintamatka on käytännössä kaksinkertaistunut edeltäjään verrattuna. Puhtaasti sähköllä voi ajaa jopa 132 kilometriä, mikä on tällä hetkellä markkinoiden pisin ladattavan hybridin puhtaasti sähköllä ajettava matka. Passat Variantin ladattavan hybridin 85 kW:n sähkömoottorin ja uuden 1,5-litraisen TSI-moottorin (130 kW) yhdistelmällä hybridimalli on mukava ajaa myös pitkillä matkoilla alhaisen kulutuksen ja sen myötä saavutetun yli 800 km yhteistoimintamatkan ansiosta. Passat Variantin ladattavan hybridin akkua voidaan ladata jopa 11 kW:lla (aiemmin 3,6 kW) kotilatauksessa ja jopa 50 kW:lla (optimiolosuhteissa) DC-pikalatausasemilla. Akun voi ladata 10-80 %:iin 26 minuutissa.

Passat Variantissa on uusi digitaalinen, intuitiivinen ohjaamo. Siihen kuuluu uusi Digital Cockpit (digitaalinen mittaristo, jossa on heijastamaton pinnoite), jopa 15” infotainment-näyttö (vakio 12,9”), jossa on täysin uusi valikkorakenne ja grafiikka. Uusi head-up display -tuulilasinäyttö on saatavilla lisävarusteena yhdessä 15” infotainment-järjestelmän kanssa. Auto- ja infotainment-toimintoja voidaan helposti säätää uudella IDA-puheohjauksella. IDA-puheohjaukseen integroitu ChatGPT:n tekoäly-toiminto (tulossa myöhemmin) tarkoittaa, että kysymyksiä voidaan nyt esittää lähes äärettömästä määrästä aiheita.

Avustusjärjestelmiä on myös kehitetty edelleen: ensimmäistä kertaa Passat Variantissa uusimmat Park Assist -järjestelmät mahdollistavat täysin automaattisen ajon pysäköintipaikalle ja sieltä pois jopa 50 metrin matkalta (muistitoiminto) ja kauko-ohjatun pysäköinnin älypuhelimella. Uusia ominaisuuksia ovat myös pneumaattinen hierontatoiminto etuistuimissa ja uudet IQ.LIGHT-matriisiajovalot (vakio Elegance Business ja R-Line Business), jotka mukautuvat tarkasti erilaisiin ajotilanteisiin ja tarjoavat erinomaisen valotehon tarjoten turvallisuutta haastavissakin olosuhteissa.

Suomessa Passat Variant ladattava hybridi on saatavilla kolmella varustelutasolla: Comfort Business, Elegance Business ja R-Line Business. Passat Variant eHybridin perävaunumassa on erinomainen 2 000 kg (jarrullinen) – TDI 4MOTION -versiossa jopa 2 200 kg – ja 750 kg (jarruton). R-Line varustelutasossa ladattavan hybridin vakiovarustukseen kuuluu myös mukautuva alustansäätö DCC Pro, joka optimoi mukavuuden ja ajodynamiikan kaikissa ajo-olosuhteissa. Passat Variant ladattavan hybridin lisävarustevalikoimassa on myös näyttäviä uutuuksia kuten Black Style ja R-Line Signature -paketit, joilla voi vaikuttaa merkittävästi auton ulkonäköön.

Ensimmäiset täysin uudet Volkswagen Passat Variant ladattavat hybridit saapuvat Volkswagen-jälleenmyyjille kesällä ja asiakastoimitukset alkavat tämän jälkeen. Toimitusaika tällä hetkellä noin 4-5 kuukautta.

Samalla myyntiin tulee myös kaksi uutta 2,0 TDI dieselmoottoriversiota, 90 kW DSG sekä 142 kW 4MOTION DSG. Uusi 90 kW versio on Business-varusteltuna Passatin Variantin uusi hinnat alkaen malli (Comfort Business 42 487,80 euroa). Nelivetoversio 2,0 TDI 4MOTION DSG on puolestaan saatavilla sekä Elegance Business että R-Line Business -varustelutasoilla (Elegance Business 56 251,24 euroa)

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Stop autoilijoiden kuritukselle Roadtrip saapuu päätepisteeseen
Volkswagen ID.7 ja ID.7 Tourer -mallisto laajenee
Kart in Club rakensi Espooseen sisäkartingradan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *