Kaasujalka

Oikeat istuinsuojat ja kumimatot ammattilaisen arkeen

Julkaissut:

|

10.4.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Oikeat istuinsuojat ja kumimatot ammattilaisen arkeen

Pakettiautoa työssään tarvitsevat ammattilaiset arvostavat arkea helpottavia, laadukkaita lisävarusteita. Tällaisia ovat esimerkiksi kuorman liukumista ehkäisevät, mallikohtaisesti istuvat tavaratilan kumimatot sekä tyylikkään huomaamattomat, ergonomiaa parantavat istuinsuojat.

Ammattikäytössä olevan pakettiauton pinnat altistuvat kovalle kulutukselle. On tyypillistä, että tavaratilasta kuuluu rysähdyksiä niin kaarteissa kuin jarrutuksissakin. Lattiaa pitkin liukuvat tavarat vahingoittuvat helposti ja voivat kolhia samalla tavaratilan lattiaa ja seiniä. Tavaratilan lisäksi kulumista tapahtuu erityisesti istuimissa.
–Autoon nousuja ja poistumisia voi kertyä päivän mittaan kymmeniä, ja lisäksi likaiset työvaatteet ja työkalut voivat vahingoittaa istuimien verhoilua. Onneksi sekä tavaratilaa että istuimia on mahdollista suojata kestävillä ja mallikohtaisesti istuvilla lisävarusteilla, kertoo neuvoo markkinointipäällikkö Jouni Vainikka autotarvikkeiden ja maahantuonti- ja tukkuliike Kaha Oy:stä.

Pitää kuorman paikoillaan

Helppo ja edullinen tapa vähentää esineiden liikkumista tavaratilassa ja suojata pintoja naarmuuntumiselta on laadukas kumimatto. Kahan valikoiman pakettiautojen kumimatot on valmistettu neljän millimetrin paksuisesta, kestävästä kumista, ja tarkan mallikohtaisen leikkauksen ansiosta matto pysyy tukevasti paikoillaan. Kumimatto on myös helppo irrottaa puhdistusta varten.
–Mattojen leikkauksessa on huomioitu ajoneuvon alkuperäiset kuormansidontalenkit, joten voit käyttää sidontaliinoja tavalliseen tapaan. Sidontalenkkien kohdalla on esileikatut palat, jotka voi joko irrottaa kokonaan mattoveitsellä tai jättää paikoilleen, Vainikka neuvoo.

Kumimattojen mitoitus ja leikkaus tapahtuu Suomessa, joten mattoja on saatavilla lähes kaikkiin Suomessa uutena myytyihin pakettiautomalleihin. Myös kumimattojen räätälöinti asiakkaan tarpeiden mukaan onnistuu. Huomioithan, että perusmalliston matot eivät ole öljynkestäviä, mutta tilauksesta saatavilla myös öljynkestäviä kumimattoja.

Lue lisää ja tutustu soveltuvuuksiin: kaha.fi/pakumatot

Pebe-istuinsuoja kestää

Etenkin ammattikäytössä olevien hyötyajoneuvojen istuimet altistuvat jatkuvasti kovalle kulutukselle, minkä vuoksi istuin voi vahingoittua tai jopa revetä yllättävänkin nopeasti. Tämä ei ole pelkästään kosmeettinen, auton arvoa alentava ongelma, vaan sillä on vaikutusta myös istuimen ergonomiaan. Jos istuimen pehmusteet vahingoittuvat, voi vartalon tuki kadota oleellisista kohdista.
–Pebe-valikoiman istuinsuojat ovat millimetrin tarkasti istuvia, mallikohtaisia suojia, jotka on valmistettu vain laadukkaista, kulutusta kestävistä materiaaleista. Koska istuinsuoja istuu kuin hansikas, ei sen asentoa tarvitse jatkuvasti olla korjailemassa. Suoja pysyy tiukasti paikoillaan penkin mallin mukaan mitoitetuilla resoreilla ja kiinnikkeillä. Vainikka opastaa.

Istuinsuojan ansiosta istuimen verhoilu pysyy puhtaana ja ehjänä kovemmassakin käytössä, mikä nostaa auton jälleenmyyntiarvoa tulevaisuudessa. Laadukas istuinsuoja parantaa myös kuljettajan työergonomiaa, sillä vaahtomuovilaminointi vähentää istumisen aiheuttamaa painetta. Pebe-valikoimasta löytyy sopiva istuinsuoja lähes kaikkiin pakettiautoihin.

Voit tutustua soveltuvuuksiin ja asennusvideoihin osoitteessa: pebe.fi

Teksti Timo Kiiski

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Helsingin Rengashotelli Euromasterin partneriksi
”Pienenkin korjaamon pitää erikoistua”
Sohvalla istuen uudet renkaat Mersuun

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *