Kaasujalka

Uuden Ford Kuga Ladattavan hybridin hinta alkaen 45 092,95 euroa

Julkaissut:

|

3.4.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uuden Ford Kuga Ladattavan hybridin hinta alkaen 45 092,95 euroa

Uuden Ford Kuga Ladattavan hybridin  hinta alkaa Suomessa 45 092,95 eurosta. Malliin on saatavana viisi varustetasoa – kattavasti varusteltu Titanium, urheilulliset ST-Line ja ST-Line X sekä aktiiviseen elämään sopivat Active ja Active X. Koko malliston hinnat jäävät alle 50 000 euron.

 

Ford Kuga Ladattavassa hybridissä (PHEV) on nyt suurempi sähkömoottori ja parannettu voimaa jakava automaattivaihteisto, minkä ansiosta malli on nyt entistä suorituskykyisempi ja monikäyttöisempi.

Vetokyky on noussut yli 30 prosentilla ja on nyt luokkansa paras, 2 100 kiloa. Malli myös kiihtyy lähes kaksi sekuntia nopeammin kuin aiemmin. Kiihtyvyys 0-100 km/h nopeuteen on nyt 7,3 sekuntia.

Sähköinen toimintamatka on jopa 69 kilometriä 2, joten päivittäiset ajot onnistuvat pääsääntöisesti sähköllä. Pidemmille matkoille lisää toimintamatkaa ja joustavuutta tuo mallin 2,5 litran Atkinson-bensiinimoottori. Bensiini- ja sähkömoottori, generaattori ja 14,4 kWh litiumioniakku tuottavat tehoa 243 hv. Mallin WLTP-mittaustavan mukaiset CO2-päästöt ovat 20-21 g/km ja polttoaineen kulutus 0,9 – 1,2 l/100.

Kuga Ladattavan hybridin tuotanto alkaa Fordin Valencian tehtaalla Espanjassa huhtikuun loppupuolella ja ensimmäisten autojen odotetaan olevan Suomessa heinäkuun alussa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Stop autoilijoiden kuritukselle Roadtrip saapuu päätepisteeseen
Volkswagen ID.7 ja ID.7 Tourer -mallisto laajenee
Kart in Club rakensi Espooseen sisäkartingradan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *