Kaasujalka

Mitsubishi ASX on nyt Suomen edullisin ladattava hybridiauto – hinnat alkavat 33 390 eurosta

Julkaissut:

|

13.3.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Mitsubishi ASX on nyt Suomen edullisin ladattava hybridiauto – hinnat alkavat 33 390 eurosta

Mitsubishi on alentanut Suomessa merkittävästi sen ladattavien hybridimalliensa hintoja. ASX PHEV:n uusi alkaen hinta on 33 990 euroa (Intense AT), jolla auto asemoituu Suomen edullisimmaksi ladattavaksi hybridiautoksi. Auton alkaen hinta oli ennen 38 990 euroa.

Suositun Eclipse Cross PHEV:n uudet hinnat alkavat 35 990 (Inform Plus) eurosta. Auto on Suomen edullisin ladattava nelivetoinen hybridi. Työsuhdeautoilijalle sen käyttöetuarvo on nyt alkaen 500 euroa kuussa. Eclipse Cross PHEV:n alkaen hinta oli ennen 39 390 euroa.
-Markkinoilla on nähty vastaavia sähköautojen hinnanpudotuksia. Haluamme vastata kilpailuun tarjoamalla markkinoiden kilpailukykyisimmät hinnat hybridiautoihimme, jotka ovat monelle kuluttajalle varteenotettavin voimalinjavaihtoehto”, sanoo Astara Finlandin Mitsubishi Brand Director Jyrki Mäkinen.

LUE MYÖS: KOEAJO MITSUBISHI ASX – OMAA SUKUA RENAULT CAPTUR

Hinnanalennus koskee myös ASX:n täyshybridimallia. Huippumalli ASX 1.6 HEV Intense AT maksaa nyt 29 790 euroa. Hinta on pudonnut 5600 euroa. ASX:n täyshybridimalliston hinnat alkavat 29 390 eurosta 1.6 HEV Adventure Edition AT -versiona.
-Mitsubishin hybridimallisto on erittäin kattava. Kuluttajalla on mahdollisuus valita paras mahdollinen voimalinja omaan tarpeeseensa. ASX:n ladattavalla hybridillä voi ajaa pelkällä sähköllä jopa 48 kilometriä. Myös ASX:n täyshybridi on taloudellinen vaihtoehto. Ladattavassa Eclipse Cross PHEV:ssä puolestaan yhdistyvät Mitsubishin neliveto-osaaminen, hybriditeknologia sekä ison SUV:n monikäyttöiset tilat. 35 990 euron alkaen hinnallaan Eclipse Cross on ominaisuuksiinsa nähden segmenttinsä kilpailukykyisin tuote. Autojemme vetovoimaa lisää Mitsubishin viiden vuoden tehdastakuu sekä viiden vuoden ajoturvapalvelu Euroopassa, Mäkinen luettelee.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Sähköskootterit liikennevakuutuksen piiriin
Uusi Mazda CX-80 hinta alkaen 56 990 euroa
Nelipyörästä ostetuista autoista saa jatkossa Bonusta

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *