Kaasujalka

Opelien edustus Mega-Autolle Lahdessa

Julkaissut:

|

13.2.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Opelien edustus Mega-Autolle Lahdessa

Mega-Auto Lahden palvelut ja valikoima laajenee, kun Opel-automerkin edustus siirtyy Mega-Autolle. Opel-huolto aloitettiin viime syksynä ja myyntitoiminnot käynnistyvät jo heti huhtikuun alussa. Opelia maahantuova Auto-Bon Oy on Mega-Autolle tuttu jo Citroën- ja Peugeot-toimintojen kautta.

– Yhteistyön toimivuus puolin ja toisin on ollut erinomaista, jolloin yhteistyötä on luonnollista kasvattaa ja syventää Opel-merkin kanssa. Peugeot- ja Citroën-tuotemerkkien jatkuva aseman vahvistaminen ja nyt Opelin mukaantulo tuo laajan valikoiman erityyppisiä autoja yhden katon alle, kertoo Mega-Auton toimitusjohtaja Jari Drake.

– Autokauppa keskittyy vahvasti Suomessa ja myös me pyrimme keskittämään useamman merkkimme myynnit samoille yhteistyökumppaneille. Tätä kautta saavutamme selkeitä synergiahyötyjä ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempaa ja tehokkaampaa palvelua. Opelin, Peugeotin ja Citroënin mallistot ovat uudistuneet ja sähköistyneet vauhdikkaasti, ja vuoden 2024 näkymät lanseerauksista sekä uutuustuotteiden saatavuudesta ovat hyvät, toteaa Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Kialta raju hinnanpudotus – Erä EV6-malleja jopa yli 6 200 euron hintaedulla
Volkswagen ID.7 sai kaksi uutta mielenkiintoista mallia
Uusi Peugeot 5008 hinta alkaen 41 950 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *