Kaasujalka

Nyt tippui Fordin hinta! Mustang Mach-E hinta 51 390 euroa

Julkaissut:

|

7.2.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Nyt tippui Fordin hinta! Mustang Mach-E hinta 51 390 euroa

Ford on hinnoitellut suositun täyssähköisen Mustang Mach-E -malliston uudelleen. Hintoja on laskettu mallista riippuen 5 600 – 8 600 euroa, ja Mustang Mach-E -malliston hinnat alkavat nyt 51 390 eurosta.

-Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme erittäin kilpailukykyisen malliston sekä ominaisuuksien että hinnan puolesta”, toteaa Juuso Asp, myyntijohtaja Ford-henkilöautot, Oy Ford Ab.

Fordilla on Euroopassa yhteisvarasto, josta autoja on saatavana nopeimmillaan jopa vain noin kuukauden toimitusajalla. Mustang Mach-E -malliin on tullut jo edellisestä mallivuodesta alkaen useita asiakkaiden toivomia päivityksiä, kuten akun esilämmitys ennen DC-pikalatausta Extended Range -mallien vetopaino 1500 kiloa entistä kattavampi vakiovarustelu.

Asiakkaat pääsevät nauttimaan päivitysten tuomista parannuksista vaivattomasti myös jatkossa, sillä lähes kaikkia Mustang Mach-E:n moduuleja voi päivittää langattomasti OTA-päivityksillä.

Kaikkien Mustang Mach-E -mallien takuu on 5 vuotta / 100 000 km, akkutakuu on 8 vuotta / 160 000 km.

Mustang Mach-E:n kattavaan vakiovarusteluun kuuluu muun muassa Ford SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmä 15,5 tuuman värikosketusnäytöllä LED-ajovalot, automaattiset kaukovalot, päiväajovalot ja LED-takavalot, Peruutuskamera, parkkitutkat edessä ja takana 360° kamera, näkymä ylhäältä, kuolleen kulman valvontajärjestelmä BLIS, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, automaattiset tuulilasinpyyhkijät, lämmitettävä tuulilasi ja ohjauspyörä

Premium AWD -malleissa myös esimerkiksi häikäisemättömät LED-ajovalot, B&O Premium -audiojärjestelmä ja handsfree-takaluukku

Ajomukavuutta ja taloudellisuutta lisää yhdellä polkimella ajo ja turvallisuutta laaja valikoima vakiona olevia kuljettajaa avustavia teknologioita, kuten kaistanpitoavustin, törmäyksenestoavustin, törmäyksen jälkeinen jarrutusjärjestelmä, kuljettajan vireystilan valvonta ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Porsche Panamera -mallistoon kaksi uutta ladattavaa hybridiä
Renault 5 E-Tech electric – Namupala alle 25 000 eurolla
Kolmannen sukupolven Dacia Duster kesällä Suomeen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *