Kaasujalka

Skoda Enyaq nyt peräti 7900 euroa edullisemmalla hinnalla

Julkaissut:

|

2.2.2024

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Skoda Enyaq nyt peräti 7900 euroa edullisemmalla hinnalla

Skoda julkaisee uudet kattavasti varustellut BusinessLine-mallit Enyaq- ja Enyaq Coupé -täyssähköautomallistoonsa. Muutosten myötä esimerkiksi Enyaq 85x Business Line-mallin asiakasetu on jopa 7920 euroa.

Skoda tekee täyssähköautomallistoonsa mittavan hinnoittelu- ja varustelu-uudistuksen. Uudet varustetasot ovat nimeltään BusinessLine, Style BusinessLine, SportLine Business, RS BusinessLine ja L&K BusinessLine. Jokainen uusi varustetaso on tarjolla aikaisempaa houkuttelevampaan hintaan. Kaikkiin vaihtoehtoihin sisältyy muun muassa metalliväri, mutta muutoin varustelu vaihtelee mallikohtaisesti
-Uudistukset kertovat aiempaa kattavammasta varustelusta sekä houkuttelevimmista hinnoista. Škoda tunnetaan erinomaisesta hinta-laatu-suhteesta, joten nyt tehtyjen uudistusten ansiosta Enyaq-mallisto tarjoaa entistä enemmän vastinetta rahalle”, Škodaa maahantuovan Helkama-Auton myynnistä, kentästä ja Business Managementistä vastaava johtaja Petri Raitala sanoo.

-Hintojen tarkistus on mahdollistunut, koska koronavuosien ja Ukrainan sodan tuomat tuotantokustannuspaineet ovat helpottaneet. Vastataksemme yleiseen markkina- ja kilpailutilanteeseen olemme neuvotelleet päämiehemme Škoda Auton kanssa suomalaisille autoilijoille mahdollisimman kiinnostavat hinnat, jotta sähköauton hankinta olisi yhä useammille houkutteleva vaihtoehto.”

Nyt tehdyn hintamuutoksen myötä esimerkiksi Enyaq 85- tai nelivetoisen 85x -mallin asiakasetu on jopa 7920 euroa. Kokonaishintaetu koostuu edullisemmasta hankintahinnasta sekä uuden BusinessLine-varustelun tuomasta lisäedusta. Entistä kattavampaan BusinessLine-varusteluun sisältyvät muun muassa mukautuva vakionopeuden säädin, navigointijärjestelmä 13” kosketusnäytöllä, sähköisesti säädettävä kuljettajan istuin muistilla, 3-alueinen automaatti-ilmastointi, Matrix LED -ajovalot, sähkötoiminen takaluukku, Virtual Pedal -takaluukun kosketukseton avaus ja sulkeminen, LED-takavalot saattovaloanimaatiolla, hätätila-avustin ja liikenneruuhka-avustin.

-Tuotantokustannusten alenemisen ohella myös aiemmin autoalalla paljon puhuttaneet toimitusajat ovat kehittyneet hyvään suuntaan. Tällä hetkellä Enyaq- sekä muita Škoda-malleja on saatavissa tehtaalta parissa-kolmessa kuukaudessa ja jopa nopeaan toimitukseen”, Raitala kertoo.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Porsche Panamera -mallistoon kaksi uutta ladattavaa hybridiä
Renault 5 E-Tech electric – Namupala alle 25 000 eurolla
Kolmannen sukupolven Dacia Duster kesällä Suomeen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *