Kaasujalka

Opel Astra Sports Tourer hinta alkaen reilut 30 000 euroa

Julkaissut:

|

1.12.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Opel Astra Sports Tourer hinta alkaen reilut 30 000 euroa

Opel Astran hinnasto on päivitetty mallivuodelle 2024, ja hinnastoon nousevat kauan kaivatut farmariversiot. Edullisimmillaan Opel Astra Sports Tourer -malliin pääsee käsiksi hieman yli 30 000 eurolla.

Mallivuoden 2024 hinnaston tärkeimmät muutokset koskevat Opel Astra Sports Tourer -version paluuta hinnastoon ja uutta Edition-varustetasoa, joka on jatkossa uusi perusvarustelutaso.

Kaikki Edition-mallit ovat jatkossakin kattavasti varusteltuja: vakiona tulevat mm. kuljettajan AGR-istuin, avaimeton käynnistys, peruutustutkat eteen ja taakse, lämmitettävä ohjauspyörä ja 10-tuumainen kosketusnäyttö. Saksalainen tyköistuva ja kuljettajakeskeinen ohjaamon ergonomia on siis mukana jo perustasolla.

Editionin hinnat alkavat 110-hevosvoimaisen bensiinimallin kohdalla 29 365 eurosta ja farmarikorinen ST maksaa tästä noin tuhat euroa lisää. 130 Automaatti nostaa hintaa noin 3 500 eurolla kummassakin versiossa. Edition-varusteinen PHEV-lataushybridi maksaa viistoperäisenä 41 602 euroa ja ST:nä 42 633 euroa.

GS tuo mukanaan urheilullista ulkonäköä

Astran keskimmäinen varustetaso GS lisää visuaalisuutta niin sisällä kuin ulkona. Auton katto on tällöin musta, samoin sisäkatto muuttuu mustaksi. Mukana tulevat mm. myös 360-asteinen pysäköintikamera ja osanahkaverhoilu istuimiin.

Erittäin maukkaalla ajettavuudella varustettu Opel Astra GSe on nyt saatavilla myös farmarikorisena. Konin FSD-iskunvaimentimilla varustettu GSe on urheilullisen kuskin namupala. GSe-mallit ovat aina lataushybrideitä ja niissä on myös Astra-malliston kattavin varustelu

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Porsche Panamera -mallistoon kaksi uutta ladattavaa hybridiä
Renault 5 E-Tech electric – Namupala alle 25 000 eurolla
Kolmannen sukupolven Dacia Duster kesällä Suomeen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *