Kaasujalka

Uudistunut Audi A7 Sportback hinta alkaen 78 989 euroa

Julkaissut:

|

20.11.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uudistunut Audi A7 Sportback hinta alkaen 78 989 euroa

Uudistuneet Audi A7 Sportback ladattavat hybridit ovat nyt tilattavissa. Hinta alkaen 78 989,47 euroa (Audi A7 Sportback 50 TFSI e quattro, Progress Plus)

Suomessa saatavilla on kaksi varustelutasoa: hienostunut Progress Plus ja urheilullinen Progress S line. Audi A7 Sportback -mallin uudistukset tarjoavat asiakkaille enemmän selkeyttä ja tilaa yksilöllisyydelle, sillä sisustus voidaan nyt suunnitella asiakkaan valitsemasta ulkonäköpaketista riippumatta. Kummallekin varustelutasolle on ominaista ainutlaatuiset etu- ja takaosan muotoiluelementit. Hunajakennorakenteinen Singleframe on uusi määrittävä elementti auton etuosassa ja auton etuosa on viimeistelty mattamustalla kromikehyksellä.

Auton ulkonäön yksilöintivaihtoehtojen lisäksi tarjolla on mm. S line -sisustuspaketti, joka perustuu aiemman urheilupaketin sisustukseen – sisustus, kojelauta ja kattoverhoilu ovat kaikki mustia. Nahkaisessa, lämmitettävässä monitoimiohjauspyörässä, jossa on mustat vaihteenvalitsimet, on kontrastiväriset tikkaukset. Jalkatuki ja polkimet on pinnoitettu jaloteräspinnoitteella. S line -sisustuspaketissa on myös Dinamica-mikrokuitu-Frequenz/nahka-yhdistelmä istuimet, jossa on S-kuvioinen kohokuviointi etuistuinten selkänojassa. Etu- ja takaoven kynnyslistat, joissa on alumiiniverhoilu, ovat valaistuja ja niissä on S-kirjain. Lisää näyttävyyttä tuovat punaisiksi maalatut jarrusatulat ja S line etu- ja takapuskurit sekä tummennetut taka- ja takasivulasit..

Uudet sisä- ja ulkovärit ja materiaalit

Audi A7 Sportback -malliin on nyt saatavilla uusia ulkovärejä: ensimmäistä kertaa valikoimaan kuuluu esimerkiksi Madeira-ruskea ja rata-autoilun ystävät voivat valita joko Daytona-harmaan tai Ascari-sinisen. Sisustuksen koristeellisia upotuksia on nyt saatavilla viidessä eri versiossa, kuten Oliivipuu- ja Hiilikuitu- sekä Dinamica-mikrokuidulla päällystetyt somistelistat.

Vakiovarusteena olevassa Audi-virtuaalimittaristossa on täysin digitaalinen kojetaulu, jossa on 12,3 tuuman näyttö ja Full HD -resoluutio (1 920 x 720 pikseliä). Mittaristo näyttää korkearesoluutioisena auton tärkeimmät tiedot, kuten hybriditoimintoa koskevat tiedot: akun varaustila ja jäljellä oleva sähköinen toimintamatka. Mittaristoon on valittavissa joko klassinen näkymä tai infotainment-tila. Lisäksi Suomessa vakiovarusteena ovat mm. HD Matrix LED -ajovalot dynaamisilla etu- ja takavilkuilla, MMI Navigointi Plus -järjestelmä 10,1 tuuman kosketusnäytöllä, adaptiivinen vakionopeudensäädin ruuhka-avustimella, Emergency Assist -järjestelmä, taloudellisuusavustin, kääntymisavustin ja törmäyksen estoavustin, sähkösäätöiset etuistuimet (kuljettajan istuin muistitoiminnolla) sekä Advanced key system ja takaluukun automaattinen avaustoimintoliiketunnistimella.

Kaksi tehoversiota

Audi A7 Sportback TFSI e quattro ladattavat hybridimallit on varustettu 17,9 kWh:n (bruttokapasiteetti) litiumioniakulla ja suurin latausteho on 7,4 kW. Sähköinen toimintamatka on noin 64-66 km (WLTP). Audi A7 Sportback latautuu täyteen noin kahdessa ja puolessa tunnissa. Valittavana on neljä ajotilaa: täysin sähköinen ajotila (EV), polttomoottorin ensisijainen käyttö ja akun säästäminen myöhempää ajoa varten (Hold), akkuvarauksen lataustila (Charge) ja tehokas yhteiskäyttö (Hybrid).

Audi A7 Sportback 50 TFSI e quattro on erityisen houkutteleva työmatkailijoille ja yritysasiakkaille. Se tuottaa järjestelmätehoa 220 kW (299 hv) ja sen suurin vääntömomentti on 450 Nm. Polttomoottorina toimii 2,0 TFSI -bensiinimoottori ja sähkömoottorin teho on 105 kW. Toisena tehovaihtoehtona on 55 TFSI e, jonka järjestelmäteho on 270 kW (367 hv). Molemmissa versioissa 2,0 TFSI -moottori ja sähkömoottori yhdistyvät seitsemänvaihteiseen S tronic -automaattivaihteistoon. Kuten kaikissa Audin ladattavissa hybridimalleissa, e-tron latausjärjestelmä Compact ja Mode 3 -latauskaapeli julkisiin latauspisteisiin kuuluvat vakiovarusteisiin.

Suomen Audi-jälleenmyyjille uudet Audi A7 Sportback TFSI e Progress ladattavat hybridimallit saapuvat alkuvuodesta 2024 ja asiakastoimitukset alkavat vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämän hetken tuotantotilanteen mukainen toimitusaika on noin 3-4 kuukautta.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Kialta raju hinnanpudotus – Erä EV6-malleja jopa yli 6 200 euron hintaedulla
Volkswagen ID.7 sai kaksi uutta mielenkiintoista mallia
Uusi Peugeot 5008 hinta alkaen 41 950 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *