Kaasujalka

Mitsubishi Colt hinta alkaen 19 990 euroa

Julkaissut:

|

17.11.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Mitsubishi Colt hinta alkaen 19 990 euroa

Täysin uusi Mitsubishi Colt saapuu marraskuussa Suomeen erittäin kilpailukykyisenä. Uuden, seitsemännen sukupolven Coltin hinnat alkavat 19 990 eurosta.

Mitsubishi Colt on saatavana uuden ASX-mallin tavoin täyshybridinä. Hybrimalliston hinnat alkavat 25 990 eurosta.

Colt on todellinen klassikko Mitsubishi-mallistossa. Vuonna 1978 ensimmäisen kerran Euroopassa esiteltyä autoa myytiin kuuden ensimmäisen sukupolven aikana yhteensä 1,2 miljoonaa kappaletta. Nyt esiteltävä seitsemännen sukupolven Colt perustuu Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin CMF-B-alustalle. Auto on suunniteltu eurooppalaisille markkinoille tarjoamalla edistyksellisiä voimalinjoja, älykästä suunnittelua sekä modernia teknologiaa.

Uuden Coltin mallisto muodostuu kolmesta eri varustetasosta: Invite, Intense ja Instyle. Jo hinnat alkaen -varustetaso on kattava sisältäen muun muassa seuraavat mukavuus- ja turvallisuusvarusteet: automaattinen ilmastointi, peruutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana, 7-tuumainen kosketusnäyttö, kaistavahti, kaistallapitoavustin, avaimeton lukitusjärjestelmä, langaton älypuhelimen lataus, langaton Apple CarPlay ja Android Auto sekä vakionopeudensäädin. Hinnat alkaen mallina on Mitsubishi Colt Invite 1.0L MPI-T 90 hv, jossa on kuusivaihteinen manuaalivaihteisto.

Malliston keihäänkärkenä on täyshybridi 1.6L Hybrid (145 hv). Täyshybridimalli on varustettu kahdella sähkömoottorilla ja automaattisella monitilavaihteistolla. Hybridimallin toimintamatka on jopa 900 kilometriä. Auton yhdistetyt CO2-päästöt ovat alhaisimmillaan 94 g/km. Täyshybridi on saatavana myös Instyle-varustetasolla, joka sisältää muun muassa 10-tuumaisen digitaalimittariston, Around View Monitor -kamerajärjestelmän, yhdeksällä kaiuttimella varustetun Bose Premium -äänentoistojärjestelmän, mukautuvan vakionopeudensäätimen Stop & Go -ominaisuudella, pysäköintiavustimen sekä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmän peruutettaessa.

-B-segmentti on Coltille ja koko Mitsubishi-merkille suuri mahdollisuus Suomessa. Monen tähän asti luokkaa hallinneiden mallien tuotanto on kokonaan loppumassa, mikä tarkoittaa sitä, että noin 30 prosenttia segmentin volyymista menee uudelleen jakoon. Tähän kysyntään pystymme vastaamaan uudella Coltilla ja keväällä esitellyllä ASX-mallilla. Coltin vetovoimaa kilpailijoihin nähden lisää Mitsubishin viiden vuoden tehdastakuu sekä viiden vuoden ajoturvapalvelu Euroopassa, astara Finlandin Mitsubishi Brand Director Jyrki Mäkinen kertoo.

Uusi Colt valmistetaan allianssin Bursan tehtaalla Turkissa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Stop autoilijoiden kuritukselle Roadtrip saapuu päätepisteeseen
Volkswagen ID.7 ja ID.7 Tourer -mallisto laajenee
Kart in Club rakensi Espooseen sisäkartingradan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *