Kaasujalka

BestDrive Tampere siirtyi yrittäjäpariskunnan omistukseen

Julkaissut:

|

26.10.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

BestDrive Tampere siirtyi yrittäjäpariskunnan omistukseen

Continentalin BestDrive-vähittäismyyntiketjun Tampereen toimipiste on siirtynyt Johanna ja Sami Kallisen omistamalle Paras Ajo Oy:lle. BestDrive Franchising -kumppanina toimivan pariskunnan odotukset ovat kiinnostavalla markkina-alueella korkealla.

Liiketoimintakauppa BestDriven ja yrittäjäpariskunnan välillä tehtiin syyskuussa. ”Halusimme vahvistaa franchising-verkostoamme ja etsimme Tampereelle luotettavaa kumppania. Johanna ja Sami Kallinen ovat kokeneita alan yrittäjiä ja Continentalin pitkäaikaisia asiakkaita, joten löysimme näin parhaan mahdollisen ratkaisun”, Head of Operations & Franchise Olli Heinonen sanoo.

-Tampere on tärkeä markkina-alue niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillemme. Oikeiden kumppanien kanssa pystymme kehittämään toimintaamme sekä varmistamaan kattavat rengas- ja autohuoltopalvelut alueella. Jatkamme verkostomme laajentamista jatkossa myös muilla markkina-alueilla Suomessa.”

Uusi palvelukeskus vastaa nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin

BestDrive Franchising-kumppanuus vastaa myös Johanna ja Sami Kallisen toiveisiin kehittää liiketoimintaansa.
-Yhteistyö BestDriven kanssa osui sopivaan hetkeen ja vaikutti heti ylitsepääsemättömän houkuttelevalta mahdollisuudelta, yrittäjäpariskunta kertoo.

Vastatakseen kuluttajien ja kehittyvän tekniikan vaatimuksiin, yrittäjät ovat jo aloittaneet kesällä 2024 valmistuvan BestDriven autohuolto- ja rengasliikkeen rakennuttamisen. Kevyen ja raskaan kaluston renkaiden ja rengaspalveluiden lisäksi, Tampereen toimipisteellä tehdään henkilö- ja pakettiautojen huoltoja. Toimipisteen henkilökunta siirtyi uuden omistajan palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

-Tampere on erittäin kiinnostava markkina-alue, jossa pääsemme toteuttamaan unelmien rengasliikepalvelua. Odotamme jo innolla uuden palvelukeskuksen valmistumista, joka vastaa niin nykyisiin kuin tulevaisuuden tarpeisiin, Johanna ja Sami Kallinen sanovat.

-Tavoitteenamme on kehittää alaa sekä parantaa entisestään tamperelaisten autoiluelämää uusissa tiloissa ammattitaitoisen henkilökunnan, tasokkaan toiminnan, parhaan palvelun ja luotettavien tuotteiden kautta.

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

BMW M4 CS – Kilpa-ajon tuntua arkiajoon
Uudistunut Volkswagen ID.3 77 kWh Pro S hinta alkaen 42 620 euroa
Sähköskootterit liikennevakuutuksen piiriin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *