Kaasujalka

Ford Ranger PHEV tuotanto alkaa 2024

Julkaissut:

|

19.9.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Ford Ranger PHEV tuotanto alkaa 2024

Ford Ranger Ladattavan Hybridin (PHEV) tuotanto alkaa loppuvuodesta 2024 ja ensimmäiset autot toimitetaan asiakkaille vuoden 2025 alussa.

Ranger Ladattavassa Hybridissä on myös käytettävissä Ford Pron tarjoamia asiakkaita hyödyttäviä ratkaisuja, mikä auttaa asiakkaita siirtymään sähköistettyihin ajoneuvoihin ja yrityksiä menestymään liiketoiminnassaan.

Ranger Ladattava Hybridi tarjoaa enemmän vääntöä kuin mikään muu Ranger-malli yhdistämällä 2,3-litraisen Ford EcoBoost-bensiinimoottorin, sähkömoottorin ja ladattavan akun –mikä mahdollistaa lisäksi yli 45 kilometrin sähköisen toimintamatkan.

Ranger Ladattavan Hybridin suurin jarrullinen vetopaino on 3 500 kg.

Ranger Ladattavaan Hybridiin on saatavana Ford Pro Power Onboard virran ulosotto, jonka avulla on mahdollista käyttää sähkötyökalujaan ja laitteitaan työmaalla tai leiriytyessään syrjäisillä alueilla. Järjestelmän pistorasiat on sijoitettu sekä tavaratilaan että matkustamoon. Tämän ansiosta meluisat, tilaa vievät ja raskaat generaattorit voi jättää kotiin, jolloin tavaratilaan jää enemmän tilaa muille varusteille ja laitteille.

Tarvittaessa käytettävissä olevan sähkön lisäksi Ranger Ladattavassa Hybridissä on sähköautoajotilat (EV-mode),  joiden avulla asiakkaat voivat itse päättää, miten ja milloin he käyttävät sähkömoottorin akkuvirtaa.

Ranger Ladattava Hybridi on nelivetoinen ja siinä on Rangerin tunnetusti erinomaiset off-road-ominaisuudet,  valittavissa olevat ajotilat sekä edistyneitä turvallisuutta ja kuljettajaa avustavia ominaisuuksia.

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Stop autoilijoiden kuritukselle Roadtrip saapuu päätepisteeseen
Volkswagen ID.7 ja ID.7 Tourer -mallisto laajenee
Kart in Club rakensi Espooseen sisäkartingradan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *