Kaasujalka

Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition hinta alkaen 45 990 euroa

Julkaissut:

|

8.9.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition hinta alkaen 45 990 euroa

Mitsubishi lanseeraa Suomessa Eclipse Cross PHEV -mallista Black Edition -version. Kyseessä on täysin uusi varustetaso, joka nostaa yhden markkinoiden suosituimman ladattavan hybridi SUV-mallin haluttavuutta entisestään.

Eclipse Cross PHEV Black Edition erottuu nimensä mukaisesti lukuisilla mustilla yksityiskohdillaan niin sisältä kuin ulkoa. Täysin uutena varusteena autoon on saatavana sähkötoiminen takaluukku.

Autoa on rekisteröity yhteensä lähes 3000 kappaletta. Viime vuonna Eclipse Cross PHEV oli Suomen 23. myydyin henkilöauto 817 kappaleellaan. Eclipse Cross PHEV:n hinnat alkavat 39 390 eurosta Inform Plus -varustetasolla.

Eclipse Cross PHEV Black Edition on varustettu vakiona mustilla 18-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. Musta teema näkyy myös auton sivuhelmoissa, puskureissa sekä sivupeileissä. Sisällä mustat yksityiskohdat näkyvät keskikonsolissa, mittaristossa, kattoverhoilussa ja ovenkahvoissa. Nahkainen ohjauspyörä harmailla tikkauksilla viimeistelee sisätilojen viihtyvyyden.

Mitsubishi Eclipse Cross Black Edition -erikoismallin hinnat alkavat 45 990 eurosta.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Opel Kadett C esiteltiin 50 vuotta sitten
Kaikkien uusien Hobby-ajoneuvojen tiiviystakuu nyt 12 vuotta
Tällainen oli sähköisen liikenteen alkutaival Suomessa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *