Kaasujalka

Esittelyssä Rolls Royce Silver Ghost 1920

Julkaissut:

|

7.6.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Esittelyssä Rolls Royce Silver Ghost 1920

 

Tämä vuoden 1920 Rolls Royce Silver Ghost on todellinen autoharvinaisuus ja on edelleen käytössä satunnaisissa tilaisuuksissa.

Bernt Ehrnroothilla on todella harvinainen Rolls Royce Silver Ghost, jonka tilasi hänen äidin isoisän veli. Hän kirjoitti tilauksen kolmesta autosta vuonna 1916.  Autothan eivät kuitenkaan saapuneet maahan 1916, koska siihen väliin osui I Maailmansota ja Rolls Roycen tehdas teki sitten muita asioita sotaa varten.

Tämä yksilö, ainut joka on näistä jäljellä, tuli äidin isoisän veljelle käyttöön. Hänen kuoltua tämä auto myytiin vuonna 52 tai 53 Reima Pukineelle ja auto oli heillä mainoskäytössä. Sieltä auto meni Aulis Pakulalle Automuseoon Hvitträskin rannalle. Museo sattui olemaan meidän naapurissa ja sieltä ostin sen takaisin meidän omistukseen.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Tero Vaara ajanut Volvollaan liki puoli miljoonaa kilometriä
Ansko Pitkänen on ainut suomalainen naispuoleinen stunt-näyttelijä.
Tämmöinen on Kalle Rovanperän Toyota Starlet

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *