Kaasujalka

Lasivakuutus.fi – Tuulilasi vaihtoon vaikka sohvalla istuen

Julkaissut:

|

8.4.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Lasivakuutus.fi – Tuulilasi vaihtoon vaikka sohvalla istuen

Lasivakuutus.fi -palvelu vaihtaa auton tuulilasin ilman, että asiakkaan tarvitsee välttämättä edes nousta kotisohvalta.  Auto haetaan ja palautetaan sinne, minkä asiakas antaa osoitteeksi.  Eikä maksa muuta kuin tuulivakuutuksen omavastuuosuuden!

 

Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla useammassa toimipisteessä toimivan Lasivakuutus.fi -palvelun toiminta perustuu konseptiin, jota tiettävästi ei muilla yrityksillä ole. Asiakkaalle asiointi on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi:
-Noudamme ja palautamme auton sinne, mihin asiakas haluaa. Netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme tilaajan ei tarvitse itse sovittaa aikataulujaan ja ajaa toimipisteeseemme.  Tilalle tuodaan veloituksetta myös sijaisauto, kertoo Lasivakuutuksen Jirka Patis.

Lasivakuutuksella on sijaisautoina neljä perusautoa sekä Tesla X P90D.
– Varsinkin Teslan omistajat ovat olleet tyytyväisiä, kun saavat sijaisautoksi Teslan veloituksetta.  Muutkin asiakkaat voivat halutessaan tilata Teslan sijaisautoksi, hintaan 100 eur/vrk, Patis kertoo.

Kaikki palvelu sisältyy yleisesti 100– 200 euron omavastuuosuuteen.  Autoja haetaan arkipäivisin aamukuudesta eteenpäin aina iltakymmeneen asti.  Palvelua pyörittävän Jirka Patiksen mukaan kyseessä on Suomen ensimmäinen viiden tähden tuulilasipalvelu.
-Erikseen emme laskuta edes sijaisautoista, paitsi Teslasta. Olemme saaneet runsaasti

kiitettävää palautetta.  Ongelmaksi on muodostunut ainoastaan se, että asiakkaat soittaessaan eivät tahdo uskoa, voivatko nämä lupauksemme pitää paikkansa.  Kuulostaa varmasti liian hyvältä ollakseen totta, mutta totta tämä on, Patis naurahtaa.

Palvelu kaiken aa ja oo

Patiksen mukaan epäuskoiset saattavat luulla, että palvelun edullisuuteen ja monipuolisuuteen sisältyy jokin miina, jostain toisaalta laskutettava extraraha.
-Mitään extraa emme mistään ota. Laskuttaessamme vakuutusyhtiöitä käytämme heidän

Cabas-ohjelmaa, joka antaa meille valmiiksi tarkat tuulilasivaihtoehdot hintoineen ja työajat, mitä saamme heiltä laskuttaa.  Yleisesti ottaen tuulilasin omavastuut vakuutusyhtiöistä riippuen ovat 100–200 euroa.  Emme voi laskuttaa vakuutusyhtiöitä enempää kuin mihin he antavat meille luvan, Patis sanoo

Monipuolisen palvelun edullisuus perustuu toiveeseen saada sillä tulevaisuudessa mahdollisimman paljon volyymia.  Tarkoituksena on laajentaa toimintaa valtakunnalliseksi tulevien vuosien aikana mahdollisesti jo tänä vuonna.
–Ensisijaisesti tulevat Lahti Tampere, Turku ja Jyväskylä, mutta nämä tarkentuvat kevään ja kesän aikana  Mutta tulossa ollaan!

Lasivakuutus käyttää useampaa tukkuria, mutta Saint Gobainin tuulilasit ovat ykköstuotteemme.  Kaikki käyttämämme tuulilasit ovat EU-hyväksyttyjä ja niissä on OE-merkintä.
-Olemme liittyneet myös Saint-Gobainin Glassdrive-ketjuun helmikuussa 2023.

Monipuolinen palvelu hoituu vankalla kokemuksella.  Tuulilaseja olemme vaihtaneet jo yli vuosia, mutta tämä konsepti tuli käyttöön elokuussa 2022.  Konsepti on uusi, mutta asentajamme tekevät työtään yli 20 vuoden kokemuksella.

Uudehkojen autojen omistajia Jirka Patis kannustaakin hankkimaan tuulilasivakuutuksen viimeistään nyt.
-Se kannattaa ehdottomasti tehdä ennen kuin nastat alkavat irtoilla edellä ajavista autoista maalis-huhtikuussa. Jos on epävarma vakuutuksen tarpeellisuudesta, niin meille voi soittaa, lähettää sähköpostia, tekstiviestiä  tai WhatsApp-viestiä , niin kerromme hinta-haarukan, mitä uusi tuulilasi kaikkine hienouksineen ja kalibrointeineen maksaa ilman vakuutusta.  Sen jälkeen kannattaa selvittää omasta vakuutusyhtiöstä, mitä tuulilasivakuutus maksaa ja voimme yhdessä miettiä meidän hinta-arvion jälkeen, kannattaako ottaa vakuutus, Patis neuvoo.

Lasivakuutus ei itse myy vakuutuksia, vaan käyttää asiakkaan olemassa olevia vakuutuksia.
–Toki meidän nimi ja domain antavat mahdollisuuden monelle.  Sen vuoksi etsimme koko ajan uusia ideoita ja innovaatioita maailmalta, jotta voisimme kilpailuttaa lasivakuutukset helposti tulevaisuudessa. Haluamme tehdä palvelusta entistäkin kattavampaa, Patis sanoo.

Tuulilasi ei ole enää pelkkä tuulilasi, vaan enemmänkin auton ohjauskeskus kaistavahteineen ja nopeusnäyttöineen, Jirka Patis sanoo.
-Huomionarvoista on myös, ettei tuulilasivakuutus laske bonuksia, Patis korostaa.

Myös hyväntekeväisyyttä

Autoja Lasivakuutus.fi noutaa ja palauttaa Espoossa, Helsingissä Vantaalla sekä Uudenmaan kehyskunnissa Kirkkonummea, Kauniaista ja Järvenpäätä myöten.
-Toki asennuspisteisiimme Helsingissä ja Espoossa voi ajaa itsekin, mutta silloin on aika sovittava etukäteen puhelimessa, koska emme päivystä jatkuvasti paikan päällä.

Lähtökohtana on kuitenkin se, että auto haetaan asiakkaan kertomasta osoitteesta ja myös palautetaan sinne, mihin asiakas haluaa.

Asiakkaiden maksamilla omavastuuosuuksilla Lasivakuutus.fi tekee myös varainkeruuta hyviin tarkoituksiin.
–Näitä varainkeruukohteita meillä on tällä hetkellä kaksi: Kummit ry ja Kauklahden Pyrintö (KaPy).  Jos asiakas haluaa tukea jommankumman toimintaa, hän verkon kautta palvelumme tilatessaan kirjaa Varainkeruu-kohtaan koodin Kummit tai KaPy ja ja me tilitämme hänen maksamastaan 100 tai 200 euron omavastuuosuudesta 50 % joko Kummeille tai KaPylle. Eli tukisumma voi olla 50 – 100 euroa per lasinvaihto.  Näin ollen esim. joukkueiden vanhemmat voivat omalla työllään ja seuran tunnusta jakamalla saada helposti tuottoa joukkueiden hyväksi.  Valmis materiaali tulee meiltä, Patis opastaa.

Lasivakuutus etsii myös uusia varainkeruukohteita.
–Ota yhteyttä, mikäli sinulla on jokin ryhmä, seura tai vaikka päiväkoti.  Olemme avoimia kaikille ja haluamme tehdä yhdessä hyvää!

Kiveniskemän korjaus

Lasivakuutus on hankkinut Lasi TSK710 EquilizerR Terminator R -lasinkorjauslaitteen.
–Tämä laite korjaa kiveniskemät yms. nopeasti ja automaattisesti.  Akulla toimiva laite mahdollistaa myös paikan päällä korjaukset sään salliessa.  Laite on tulossa meille maaliskuun 2023 aikana, jonka jälkeen varaukset verkon kautta.

Kiveniskemän korjaus on yleisesti aina 0 eur ilman omavastuuta.

Tuulilasin vaihdot ja kalibrointi myös Tesla-autoihin

Vuonna 2022 aloitimme myös tuulilasien vaihdot Tesloihin.  Tuulilasin vaihto ei ole ongelma vaan enemmänkin Teslan haastava kamerakalibrointi.  Tämänkin asian olemme ratkaisseet eli Tesla-mallien lasinvaihdot ja kalibrointi onnistuu meillä.  Ja muista, saat Teslan sijaisautoksi veloituksetta!  Tätä tarjousta ei ole vielä muilla, Patis kertoo.

Peräkärryt veloituksetta 6 h

Spesiaaalipalveluna Lasivakuutus.fi tarjoaa asiakkaittensa käyttöön veloituksetta kuuden tunnin ajaksi peräkärryä.
-Näitä peräkärryjä meillä on viisi: kaksi on Espoon Vanttilassa kaksi Vantaan Kaivokselassa ja yksi Helsingin Heikinlaaksossa. Varaukset verkon kautta.

Usein kuulee sanottavan, että jos asia on liian hyvä ollakseen totta, se ei myöskään ole totta.
– Meidän monipuolinen palvelumme auton noutamisineen ja palauttamisineen pelkällä tuulilasivakuutuksen omavastuuosuuden maksamisella on kuitenkin täyttä totta, lupaa Lasivakuutus.fi -palvelua pyörittävä Jirka Patis.

Teksti Timo Kiiski

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Helsingin Rengashotelli Euromasterin partneriksi
”Pienenkin korjaamon pitää erikoistua”
Sohvalla istuen uudet renkaat Mersuun

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *