Kaasujalka

Tee näin auton puhdistus helposti

Julkaissut:

|

5.4.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Tee näin auton puhdistus helposti

SONAX XTREME – sisäpesuaine irrottaa pinttyneenkin lian autosta hellävaraisesti sekä poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun.

Vaivaako autoasi tunkkainen, haiseva sisäilma? Talvikauden jäljiltä tämä on varsin yleinen ilmiö, johon on onneksi saatavilla helpotusta! Tee autosi sisätiloille helppo kevätsiivous SONAX-tuotteilla, niin saat jälleen matkustaa raikkaassa autossa.

Auton puhdistus vinkkejä. Talvikauden ja hiihtolomien jäljiltä auto voi olla täynnä kuraa, hiekkaa, ruokatahroja ja karvoja, joten matkustamo on kaukana siististä. Kun otat avuksi imurin, SONAX XTREME Sisäpesuaineen, karvojen irrotusharjan ja tehokkaan ikkunapesuaineen, saat sisätilat jälleen puhtaiksi. Lopuksi kevätsiivous viimeistellään SONAX Air Aid -ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella.

Sisäpesuaine puhdistaa ja raikastaa

SONAX XTREME -sarjan auton sisäpesuaine on kätevä ratkaisu sisäpintojen ja verhoilujen tehokkaaseen puhdistukseen. Suihkepullossa myytävä pesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut.
–Sisäpesuaineen käyttö on helppoa: suihkuta käsiteltävälle alueelle, hiero pintaa puhdistussienellä tai mikrokuituliinalla ja pyyhi lopuksi vedellä kostutetulla mikrokuituliinalla. Värierojen välttämiseksi, käsittele yksi alue kerrallaan, neuvoo markkinointipäällikkö Jouni Vainikka auton varaosien ja tarvikkeiden tuonti- ja tukkuliike Kaha Oy:stä.

Harja koirankarvoille

Kaikki auton omistajat tietävät, kuinka hankalaa on saada hiukset ja muut karvat pois auton tekstiilipinnoilta. Koiranarvat takertuvat tiukasti auton verhoiluun, mattoihin ja istuimiin, eikä imurointi tuota toivottua lopputulosta.

Karvoja ei tarvitse kuitenkaan yksitellen nyppiä, kun tekstiilipinnat käsitellään SONAX Karvojen irrotusharjalla. Karvat tarttuvat helposti erikoisharjan pehmeisiin silikonikumiharjaksiin, ja harjaus jättää tekstiiliin hyvännäköisen, pörröisen pinnan.
–Tämä tepsii niin lemmikkien karvoihin kuin ihmisten hiuksiinkin. Harja on helppo puhdistaa juoksevalla vedellä. Sopii erinomaisesti myös kotikäyttöön! Vainikka suosittelee.

Ilmastointikanavat puhtaaksi

Tunkkainen ilmastointi saa kyytiä, kun käsittelet autosi SONAX Air Aid -ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella. Helppo ja nopea käsittely puhdistaa sekä ilmastointijärjestelmää että höyrystintä, ja jättää raikkaan tuoksun koko autoon.

SONAX Air Aid -ilmastoinnin puhdistusaine eliminoi tehokkaasti järjestelmään kertyneet haitalliset bakteerit ja homeet, jotka aiheuttavat ikävät hajut ja tunkkaisen ilman. Aineen teho perustuu luonnollisiin mikrobeihin, jotka pitävät hajut loitolla, mutta ovat täysin vaarattomia ihmiselle. Tuote myydään helppokäyttöisessä, laukaistavassa patruunassa. 1 patruuna = 1 käsittely. Tutustu tarkoin käyttöohjeisiin!

Auton puhdistus. Etene sisätilojen kevätsiivouksessa näin:

Tyhjennä kaikki ylimääräiset tavarat pois autosta.

Irrota matot ja imuroi auto huolellisesti.

Käsittele penkit ja verhoilut SONAX Karvojen irrotusharjalla.

Puhdista pinnat SONAX XTREME Sisäpesuaineella. Muista pyyhkiä myös kojelaudan painikkeet, ratti, vaihdekeppi, käsijarru, turvavöiden soljet sekä ovenkahvat.

Pese ikkunoiden sisäpinnat ikkunapesuaineella. Suihkuta ikkunoille ja pyyhi lasipinnoille tarkoitetulla mikrokuituliinalla.

Kytke auton virrat päälle, ilmastointi kylmälle, puhallus täysille ja sisäilmankierto päälle. Avaa ilmastointiaukot, siirrä kuljettajan penkki etuasentoon ja käännä selkänoja eteenpäin. Laukaise SONAX Air Aid -patruuna ja aseta se takajalkatilaan.

Poistu autosta, sulje ovet ja ikkunat. Odota, että purkki on kokonaan tyhjentynyt.

Avaa kaikki ovet, kytke virrat pois ja anna tuulettua noin 10 min. Valmis!

 

Lähimmän SONAX-jälleenmyyjäsi löydät osoitteesta

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Näin oikeat renkaat tekevät ajamisesta nautinnon
Halpa ja vanha auto – Lottovoitto vai painajainen?
Vinkit suksiboksin valintaan ja pakkaamiseen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *