Kaasujalka

Uudistuneen Cupra Born -mallin hinnat alkaa 43990 eurosta

Julkaissut:

|

24.3.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uudistuneen Cupra Born -mallin hinnat alkaa 43990 eurosta

Cupra Born -malliston uusi hinta on alkaen 43990 euroa ja kaikki Suomessa myytävät Born-mallit ovat 170 kW e-Boost malleja

Täyssähköinen Cupra Born on ollut merkin myydyin malli Suomessa lanseerauksestaan lähtien. Nyt mallistovalikoima uudistuu ja jatkossa kaikki Suomessa myytävät Bornit ovat 170 kW e-Boost -malleja joko 58 kWh tai 77 kWh akulla.

Suomessa Born -mallien hinnat muuttuvat mallistouudistuksen myötä 23.3.2023 alkaen. Bornin hinnat alkavat jatkossa 43 990,00 eurosta – hinnan alennus on jopa 5 000 euroa. Valmiiksi kattavaa vakiovarustelua voi täydentää IMPULSE-varustelulla, joka sisältää mm. Bucket seat -erikoisurheiluistuimet ja AR-HUD -tuulilasinäytön.

-Olemme tehneet Born -mallistoon uudistuksen ja onnistuneet neuvottelemaan Suomen markkinalle merkittävästi lisätuotantoa. Kaikkein nopeimmille asiakkaille meillä on pieni erä uuden malliston autoja valmiina. Ne voidaan luovuttaa ajoon jopa viikossa. Jatkossa CUPRA Bornin toimitusajat ovat noin 3-4 kuukautta tilauksesta, kertoo K-Auton CUPRAsta vastaava liiketoimintajohtaja Jukka Kiuru.

Cupra Born e-Boost -version sähkömoottori tuottaa tehoa 170 kW (231 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Toimintamatka voi olla jopa 544 kilometriä (WLTP). Born e-Boost 77 kWh:n akku kiihdyttää auton 0–100 km/h 7 sekunnissa ja 58 kWh:n akulla kiihtyvyys puolestaan 0–100 km/h kestää vain 6,6 sekuntia. Born -malliversioiden takuu on 5 vuotta tai 100 000 km (riippuen kumpi täyttyy ensin). Akkutakuu on 8 vuotta tai 160 000 km.

Cupra Born e-Boost -versiot vastaavat tähän tarpeeseen. Esimerkiksi 100 kilometriä toimintamatkaa voidaan ladata 135 kW:n latauspisteestä vain 7 minuutissa, mikä tekee tyypillisistä ajomatkoista yhtä vaivattomia ja mukavia kuin polttomoottoriautolla ajettaessa. Mikäli akussa olisi virtaa jäljellä vain 5 %, akku voidaan ladata 80 %:n varaukseen vain 36 minuutissa.

Born e-Boost hinnasto ja lisävarustehinnasto: https://bit.ly/CUPRABornHinnastojaLisavarustehinnasto

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa
Uusi Volkswagen Passat Variant eHybrid hinta alkaen 49 987,69 euroa
Uusi Audi S3 hinta alkaen 68 990 euroa – Tehokkaampi kuin koskaan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *