Kaasujalka

Osta Easy Wash -autopesu kotisohvalla

Julkaissut:

|

7.3.2023

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Osta Easy Wash -autopesu kotisohvalla

Yrittäjä Kai Malmgren toi edulliset Quick Wash -kuukausipesut kolmeen osoitteeseen Helsingissä. Easy Wash -sovelluksesta ostettavalla palvelulla autoaan voi pestä parikin kertaa viikossa kolmella pesukadulla: Quick Wash Kehä I:llä, Oulunkylän MotorCenterissä, Neste K Malmilla ja Neste K Metsälässä. Kannattaa lukea tarkemmin osoitteessa www.kuukausipesu.fi

Easy Wash -sovelluksella autolle voi ostaa pesun vaikka kotisohvalta. Kai Malmgren toi pääkaupunkiseudulle helpot ja nopeat auton kuukausipesut.

Yhdellä pesusopimuksella käytössä on Helsingissä kolme nopeaa pesukatua:  Quick Wash Kehä I:llä Oulunkylän MotorCenterissä, Neste K -asemalla Malmilla ja Neste K -asemalla Metsälässä.
–Tällä sovelluksella auton voi pestä kuukausitilaajana ilman määräaikaista sitoutumista. Ennen kaikkea tämän palvelun käyttö on huoletonta. Autosta ei tarvitse edes nousta, jos ei ole muuta asiaa sisään asemalle. Palvelun ostaneen ei tarvitse muuta kuin ajaa suoraan pesukadulle: kamera tunnistaa auton rekisterikilvistä ja avaa oven, yrittäjä Kai Malmgren sanoo.

Keskolla on muutamalla muullakin paikkakunnalla EasyWash -kuukausipesujärjestelmä, mutta pääkaupunkiseudulla se toimii vain kolmessa Malmgrenin yrityksen toimipisteessä Helsingissä.
–Kaikki kolme pesukatua ovat saman asiakkaan käytössä yhdellä sopimuksella, Malmgren sanoo.

Selvää säästöä

Sopimus on autokohtainen. Jos samassa perheessä on kaksi autoa, on kummallekin autolle ostettava oma Easy Wash -sovelluksensa.

Perukertoja ei ole rajoitettu, mutta luonnollisesti niitä seurataan.  Säännöissä lukee, että tämä Kuukausipesu-palvelu ei ole tarkoitettu ammattiautoilijoille eikä ”Heavy Usereille”.
–Kone ei laita stoppia, vaikka pesukertoja tulisi toistakymmentäkin kertaa kuukaudessa, mutta tietenkin ylilyöntejä seurataan. Kuukausipesu on tarkoitettu omien autojen ja työsuhdeautojen peruspesuun. Meillä on oikeus puuttua asiaan, jos samaa autoa pestään yli 8 kertaa kuukaudessa, Malmgren sanoo.

Malmgrenin mukaan suomalainen pesee autoaan keskimäärin 8 kertaa vuodessa.
–Keskimääräiselle kuluttajalle jo auton peseminen kerran tai kaksi kuukaudessa pitäisi olla riittävästi. Tuo määrä on meillekin vielä ihan ok. Jos vertaa yksittäisen kertapesun 19,90 euron hintaan, niin tuolla 29,90 euroa maksavalla Kuukausipesullakin säästöä kertyy tällaisella parilla pesulla viikossa erittäin paljon.

Useita vaihtoehtoja

29,90 euroa maksavalla Kuukausipesulla autolleen saa laadukkaan pehmoharjapesun vaahtoshampoolla, korkeapainehuuhtelulla, pehmoharjoilla sekä kuivauksella.

Vielä enemmän säästöä kertyy ostamalla 12 kuukauden Vuosipassin, jonka hinta on 299 euroa.
–Tämä on säännölliseen käyttöön laadukas peruspesu vaahtoshampoolla, korkeapainehuuhtelulla, pehmoharjoilla sekä kuivauksella. Ahkera käyttäjä pesee autoaan 12 kuukautta ikäänkuin 10 kuukauden hinnalla, Malmgren sanoo.

Kuukausipesu-palvelu avattiin koronakeväänä 2020.
–Vasta nyt rajoitusten poistuttua ja ihmisten luovuttua osittain etätöistä olemme päässeet mainostamaan palvelua kunnolla. Ihmisen liikkuminen on selvästi parantunut, mutta vieläkään ei olla täysin rajoituksia edeltävissä ajoissa, Malmgren sanoo.

Kuukausipesun ja Vuosipassin lisäksi Malmgrenin kolmella asemalla EasyWash -sovelluksella voi ostaa myös 39,90 euroa kuukaudessa maksavan Quick Wash Tehopesun. Pehmoharjapesun lisäksi palvelu sisältää lisäesipesuaineen,
alustapesun ja kuumavahan. Kertaostoksena sama Tehopesu maksaa 27,90 €. 12 kuukauden Tehopesu -paketin hinta on 399 €.

EasyWash -sovelluksessa voi ostaa kuukausisopimuksia, vuosipasseja tai kertapesuja. Kuitin saa kaikista ostoista suoraan sähköpostiin.

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

 

 

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Oikeat istuinsuojat ja kumimatot ammattilaisen arkeen
Näin oikeat renkaat tekevät ajamisesta nautinnon
Halpa ja vanha auto – Lottovoitto vai painajainen?

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *