Kaasujalka

Uusi Volkswagen ID.3 -malli esitellään keväällä

Julkaissut:

|

8.12.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Volkswagen ID.3 -malli esitellään keväällä

Volkswagen esittelee uudistuneen ID.3-mallin tulevana keväänä. Tällä hetkellä ID.3-mallia valmistetaan Zwickaun ja Dresdenin tehtailla Saksassa. Ensi vuonna Volkswagen laajentaa tuotantoverkostoaan ja ID.3-malliversioita valmistetaan myös Volkswagenin päätehtaalla Wolfsburgissa.

“Uudistunut ID.3 osoittaa sitoutumisemme laatuun, muotoiluun ja kestävään kehitykseen. Muotoilua ja sisustuksen materiaaleja on päivitetty”, sanoo Volkswagen-henkilöautojen myynnistä, markkinoinnista ja jälkimarkkinoinnista vastaava johtaja Imelda Labbé. Tulevassa uudistetussa versiossa, kehitystiimi otti mukaan laaja-alaisesti asiakkaiden ehdotuksia, jotta mallia voitiin kehittää edelleen ja parantaa vakiovarusteita: “Asiakkaiden tarpeet ovat aina keskiössä. Siksi kuuntelimme asiakkaita tarkkaan ja keskityimme varustamaan tuoteportfoliotamme heidän toiveiden mukaisiksi”, Labbé lisää.

Ensimmäiset havainnekuvat

Uudistunut ID.3 on varustettu uusimmalla ohjelmistoversiolla, joka parantaa järjestelmän suorituskykyä ja on valmis ottamaan vastaan verkon yli tehtäviä OTA-päivityksiä. Tämän lisäksi vakiovarusteita on parannettu, ja se sisältää nyt mm. 12” (30,5 cm) näytön ja säädettävän tavaratilan välipohjan.

Toiminnot kuten Plug & Charge ja älykäs reittisuunnittelu tekevät ID.3-mallin latauksesta entistä helpompaa ja mukavampaa. Volkswagen käyttää ID.3-malissa uusimman sukupolven kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten lisävarusteena saataville tulevat Travel Assist -järjestelmä parviälyllä ja pysäköintiavustin Park Assist Plus muistitoiminnolla.

“Osa missiotamme Volkswagenilla on tarjota huipputeknologiaa ja innovaatioita kaikissa mallisarjoissa, sisältäen kompaktin kokoluokan mallit, ja ID.3 havainnollistaa tätä – esimerkiksi kun kyse on uusista mukavuusjärjestelmistä ja kuljettajaa avustavista järjestelmistä: otamme seuraavan askeleen autonomisen ajamisen suuntaan käyttämällä parviälyä uusimman sukupolven Travel Assist -järjestelmässä”, selventää Volkswagen-henkilöautojen kehityksestä vastaava johtaja Kai Grünitz.

Ensimmäiset uudistuneen ID.3-mallin asiakastoimitukset arvioidaan tapahtuvan  vuoden 2023 neljännellä kvartaalilla. Ennakkomyynti puolestaan käynnistyy vaiheittain eri markkina-alueilla, riippuen nykymallin saatavuudesta. Suomessa myynnissä olevan FastLane-mallin saatavuus on hyvä ja autoja on saatavissa kevään asiakastoimituksiin.

Voimassaoleva yksityisleasing-kampanja on myös ainutlaatuinen, 479 euron* kuukausihinnan sisältäessä huoltojen ja korjauksien lisäksi myös lataussähköt K-Lataukselta 36 kuukauden / 30 000 km ajalle (max. 4 620 kWh ilmaista latausta 36 kk aikana).

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Porsche Panamera -mallistoon kaksi uutta ladattavaa hybridiä
Renault 5 E-Tech electric – Namupala alle 25 000 eurolla
Kolmannen sukupolven Dacia Duster kesällä Suomeen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *