Kaasujalka

Pirellin autourheilurenkaiden maahantuoja vaihtuu Suomessa

Julkaissut:

|

3.11.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Pirellin autourheilurenkaiden maahantuoja vaihtuu Suomessa

Kymmenen vuoden ajan Pirellin autourheilurenkaiden maahantuojana toiminut Lopen Auto ja Rengas LAR Oy on päättänyt keskittää toimintojaan siviilirengaspuolelle ja jättää pois kilparenkaiden maahantuonnin talvikauden jälkeen.

Pirellin autourheilurenkaiden saatavuus Suomessa jatkuu kuitenkin saumattomasti, kun jo pitkään merkin jälleenmyyjänä toiminut varkautelainen RTE-Motorsport ottaa maahantuonnin maaliskuussa hoitaakseen.

Pirellin Suomen autourheilutoiminnoista vastaava Risto Laine on ollut yhteistyöhön Lopen Auton ja Renkaan kanssa tyytyväinen.
– Maahantuonnin toiminnot ovat sujuneet Lopen Auton ja Renkaan kanssa erittäin hyvin ja hyvästelemmekin heidät haikein mielin. He ja ennen kaikkea Ilkka Rantala ovat tehneet suuren työn nostaessaan Pirellin maamme rallirenkaiden ykkösmerkiksi, Laine kiittelee.
– On ollut hienot kymmenen vuotta autourheilurenkaiden maahantuojana, Lopen Auton ja Renkaan toimitusjohtaja Ilkka Rantala toteaa.
– Kilparengasmyynti vie kuitenkin paljon aikaa ja energiaa painottuen viikonlopuille, joten totesimme että keskittymällä siviilirengasasiakkaisiin pystymme käyttämään työpanoksemme tehokkaammin. Kun nyt vielä löytyi hyvä jatkaja, luovutan viestikapulan iloisin mielin RTE-Motorsportille, kertoo Rantala.
RTE-Motorsport on Suomen johtavia autourheiluvarusteiden ja -tarvikkeiden myyjiä. Varkautelaisyrityksen omistajat Esapekka Lappi ja Janne Eronen ovat tuttuja kotimaiselle autourheiluväelle.
– Olemme aikaisemmin toimineet Pirellin jälleenmyyjänä ja kun tilaisuus maahantuontiin tuli tarjolle tartuimme siihen heti. Pirellin jatkuva kehitystyö juuri tänne sopiviin tuotteisiin on omaa luokkaansa ja se on näkynyt merkillä ajetuissa tuloksissa, Lappi perustelee.RTE-Motorsport panostaa maahantuojana merkittävästi Pirellin palveluiden kehittämiseen autourheilun parissa.
– Lopen Auton ja Renkaan hyvän työn pohjalta on helppo jatkaa. Uutuutena tuomme esimerkiksi Pirellin rengaspalvelut SM-ralleihin ja muutamiin muihin tapahtumiin, Janne Eronen avaa yrityksensä suunnitelmia.Lopen Auto ja Rengas LAR Oy toimii Pirellin autourheilurenkaiden maahantuojana 28.2.2023 saakka. RTE-Motorsport aloittaa maahantuonnin 1.3.2023.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *