Kaasujalka

Automiehen horoskooppi syyskuulle 2022

Julkaissut:

|

5.9.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Automiehen horoskooppi syyskuulle 2022

Kaasujalka on tiettävästi maailman ainut autolehti, joka tarjoilee automiehen horoskoopin. Tässä ennusteet syyskuulle 2022

 

OINAS 21.3.–20.4. Taidat olla niitä ihmisiä, jotka luulevat, ettei automaattilaatikkoa tarvitse ollenkaan huoltaa? Eihän se kuulu autosi huolto-ohjelmaankaan. Jos matkamittarilukema lähentelee jo 200 000  kilometriä, niin viimeistään nyt laatikon öljyt on syytä vaihtaa.

HÄRKÄ 21.4.–20.5. Syyskuun alkupuolella voi tulla tilanne, jolloin autokamera saattaisi olla autossasi tarpeen.

KAKSOSET 21.5.–21.6. Kun menet vaihtoautokauppaan, niin ota tällä kertaa taskulaskin mukaan. Painetta on kovasti pistokehybridiin. Laske kuitenkin, kuinka paljon ajat itse ja minkä verran tankkaat rahalla, jonka joutuisit maksamaan lisää, jos ostaisit pistoke-Passatin bensa-Passatin sijasta?

RAPU 22.6.–22.7. Autoasioissa riittää jakson puolivälissä pähkäiltävää.

LEIJONA 23.7.–22.8.  Jos olet myymässä purkuautoasi varaosiksi, älä myy katalysaattoria siitä muutaman kympin tarjoaville huijari-jobbareille. Katalysaattori on arvotavaraa, jonka he myyvät itse eteenpäin jopa useilla satasilla.

NEITSYT 23.8.–22.9.  Viimeistään nyt on luotettava oman ajattelun mahdollisuuksiin ja voimaan. Vaikka maailma dieseleitä hylkii, niin sinun ajoosi se voi olla juuri nyt oikea vaihtoehto: vaikka litrahinta on edelleen kova, dieselmoottori kuluttaa vähemmän ja on myös pitkäikäinen.

VAAKA 23.9.–23.10. Nyt tärkeintä on asettaa itselleen vaikeita kysymyksiä ja vastata niihin rehellisesti. Jos olet autonvaihtoaikeissa, kuuntele omaa sisintäsi, äläkä työkavereiden puheita.

SKORPIONI 24.10.–22.11.  Ei maailma ole sinua vastaan, se vaan se vain opettaa paineensietoa ja kestävyyttä. Autosi korjauslasku voi yllättää, mutta todennäköisesti vähään aikaan ei tarvitse korjaamolla asioita.

JOUSIMIES 23.11.–22.12.  Kaikki etenee oikein mallikkaasti, kun vain luotat siihen, että maailma alkaa taipua tahtoosi. Jos olet ostamassa autoa yksityiseltä myyjältä, älä maksa heti, mitä pyydetään. Saatat tehdä elämäsi autokaupat!

KAURIS 23.12.–19.1.  Siirrä höttöiset unelmat suoraan mappiin ööhön. Reilu kymppitonni on paljon rahaa lähes 200 000 km ajetusta sähköautosta, vaikka siinä ei bensamoottorin kuluvia osia olekaan.

VESIMIES 20.1.–19.2.  Jos jokin sinulle tärkeä asia vain pölyttyy sielusi hyllyllä, se syö intoa ja luovuutta. Etköhän ole jo tarpeeksi maksanut korjauslaskuja vanhasta Opel Vectrastasi?

KALAT 20.2.–20.3.  Jos olet muuttamassa uuteen taloyhtiöön syksyllä, varmista autopaikkasi: ne ovat uudessa osoitteessasi kortilla.

 

Horoskoopit laati autoastrologian tohtori h.c. Urmas Hurmalainen

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *