Kaasujalka

Huoltis -korjaamobrändi panostaa helppoon asiointiin

Julkaissut:

|

10.8.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Huoltis -korjaamobrändi panostaa helppoon asiointiin

Pääkaupunkiseudulle syntyi huhtikuussa uusi korjaamobrändi Huoltis. Neljää korjaamoa yhdistävät samat omistajat ja toiminta-ajatus. Huoltis on kuin hyvä naapuri, joka vain sattuu olemaan expertti autoasioissa, sanoo yrittäjä Jan Reijo.

 

Vertauksella hyvästä naapurista ja autoasioiden expertistä Reijo tarkoittaa sitä, että Huoltis-korjaamoiden keskeinen toimintafilosofia on helppo lähestyttävyys yhdistettynä rehtiyteen ja huippuluokan osaamiseen.
–Kerromme asiantuntevasti, mikä autossa on vialla ja tarvitseeko tuo vika korjausta heti vai voiko se vielä odottaa jonkun aikaa. Teemme huollot ja korjaukset avoimesti, asiakkaan päätöksellä joko nyt tai myöhemmin: aina toimivimman lopputuloksen mukaisesti. Tekniikka ja testerit ovat korjaamoissa viimeistä huutoa. Tarjoamme asiantuntevaa korjaus- ja huoltopalvelua myös uudemmille ja takuunalaisille autoille, Jan Reijo sanoo.

Lyhyet jonotusajat

Huoltis-ketjuun kuuluu pääkaupunkiseudulla neljä autokorjaamoa: Suomenojan Autohuolto Espoossa, Malminkartanon Autohuolto ja Mosan Autohuolto Helsingissä sekä Vantaanportin Autohuolto Vantaalla. Huoltis-korjaamot työllistävät pääkaupunkiseudulla 48 ammattilaista.
–Kaikki korjaamot jatkavat edelleen samoissa paikoissa itsenäisinä korjaamoina, mutta nyt vaikkapa Suomenojan Autohuollon asiakas saa vaivattomasti samat palvelut myös Helsingissä.

Kaikki toimipisteet suorittavat määräaikaishuoltoja, ilmastointihuoltoja, öljynvaihtoja, tuulilasin vaihtoja, vauriokorjauksia sekä muita auton ylläpitoon liittyviä huoltotoimenpiteitä. Korjaamoista saa määräaikaishuollot kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin.

Asiakkaan palvelun sujuvoittamiseksi Huoltis-ketju on panostanut vahvasti ajanvarausjärjestelmiin verkossa. Fixus Huoltolaskuri on käytössä kotisivuillamme.
–Varaussysteemimme antaa aina ajantasaista tietoa. Yleensä meillä on melko lyhyet jonotusajat. Pyrimme siihen, että jonotusaika on enintään 2-3 päivää. Nopeus kuuluu olennaisesti laadukkaaseen palveluun, Reijo sanoo.

Helppo huoltolaskuri

Kaikki korjaamot palveluineen löytyvät saman Huoltis.fi -osoitteen alta. Heti avaussivulta löytyy myös helppokäyttöinen huoltolaskuri.
– Huoltolaskurimme näyttää rekisteritunnuksen perusteella suoraan myös määräaikaishuollon hinnan sekä kyseiseen huoltoon kuuluvat toimenpiteet, Reijo kertoo.

Huoltis-korjaamot jatkavat myös Fixus—korjaamoina, vaikka ruotsalainen, pörssilistattu varaosien jakeluyhtiö Meko ostikin Fixux-brändin luoneen suomalaisen varaosayhtiö Koivunen Oy:n kesäkuussa.

Korjaamoista saa myös rengaspalvelua.
– Päätuotteemme renkaissa on Koivusen maahantuoma Hankook-merkki. Kaikissa neljässä toimipisteessä toimii rengasmyynnin lisäksi myös rengashotelli. Talvirenkaista saattaa tulla syksyllä pulaa. Jos tietää, että talvirenkaat ovat huonossa kunnossa, niin uudet kannattaa tilata jo nyt, vaikka talveen onkin vielä aikaa, Reijo sanoo.

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

CityKatsastus avasi katsastusaseman Vantaalle
Pienikin ohjauskulman säätö säästää rengasta
Tankkaustiimi toimittaa nopeasti pienetkin polttoainetilaukset

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *