Kaasujalka

Dethleffs Just Go: kolme pohjaratkaisua lisää Ford-alustaisten matkailuautojen mallistoon

Julkaissut:

|

5.8.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Dethleffs Just Go: kolme pohjaratkaisua lisää Ford-alustaisten matkailuautojen mallistoon

Kesäkuussa 2022 Dethleffs Just Go juhli ensiesiintymistään. Mallivuodeksi 2023 Dethleffs laajentaa syksyllä Ford Transitiin perustuvien matkailuautojen uutta mallistoa kolmella pohjaratkaisulla. Leirintämatkailua rakastavat, jotka etsivät edullista, mutta laadukasta ja hyvin varusteltua matkailuautoa, voivat nyt valita kaikkiaan kuudesta eri pohjaratkaisusta.

Dethleffs toteuttaa nyt Just Go -mallisarjallaan toiveen edullisesta ja samalla ensimmäiselle matkalle heti valmiista matkailuautosta. Tämä Ford Transitiin perustuva puoli-integroitu loistaa erittäin hyvällä hinta/laatu-suhteellaan. Aloittelevan matkailuautoilijan kattavana mallina tämä etuvetoinen kulkee perusvarustuksessa 96 kW:n (130 hv) vahvalla EcoBlue-dieselmoottorilla. Mukavuus- ja turvallisuusvarusteissa ei myöskään olla kitsasteltu.  Kaksi varustepakettia – Comfort-paketti ja markiisi/peruutuskamera-paketti – täydentävät toivetta kattavasta perusvarustuksesta. Saatavissa on myös Talvipaketti.

Kun Just Go on keväästä asti ollut saatavissa vain kolmena eri pohjaratkaisuna, Dethleffs laajentaa syksyksi vuoden 2023 mallivalikoimaa kolmella pohjaratkaisulla lisää. Ne ovat kompakti Just Go T 6615, melkein seitsemän metriä pitkä Just Go T 6905 ja Just Go T 7055 EBL, jossa on erillisvuoteet takana ja pitkittäin sijoitettu istuinsohva edessä.

Näppärän sijoittelun ja innovatiivisten ratkaisujen ansiosta kompakti Just Go T 6615 tarjoaa paljon enemmän kuin mitä sen 6,69 metrin pituudelta olettaisi. Peräpäässä olevien 2,0 metriä pitkien ja korotettujen erillisvuoteiden alle jää riittävästi tilaa vaate- ja liinavaatekaapeille sekä suurelle takatallille. Kätevällä kääntyvällä seinällä varustettu pesutila on myös oiva ratkaisu Just Go T 6615 -mallissa. Kun suihkuseinä käännetään sivuun, kääntyy myös pesuallas wc-istuimen yläpuolelle, jolloin suihkusta pääsee nauttimaan kiinteiden muoviseinien suojassa. Keittiö voidaan valita suuren työtason ja sen alla olevan 83 litran jääkaapin kanssa tai korkeammalle sijoitetun 137 litran jääkaapin kanssa.

Taakse kulmaan sijoitettu parivuode ja mukavan avoimet tilat tekevät Just Go T 6905 -mallista viihtyisän. Tässä seitsemän metrin matkailuautossa on ilmava oleskelutila sekä suuri L-keittiö, jossa on paljon säilytystilaa, sillä jääkaappi on korotettuna keittiötä vastapäätä. Taakse pitkittäin sijoitettu mukava parivuode on 2 metriä pitkä ja pääpuolesta 1,35 metriä leveä. Vasemmassa takakulmassa on pitkittäin sijoitettu suuri kylpyhuone, jossa on wc ja erotettava suihkukaappi.

Vielä enemmän tilaa asumiseen ja nukkumiseen tarjoaa 7,36 metriä pitkä Just Go T 7055 EBL. Siinä on takana erillisvuoteet ja niiden yhteydessä pesu- ja pukeutumistila. Etuosan istuinryhmä, johon kuuluu kaksi pitkittäin olevaa istuinsohvaa, tarjoaa paljon tilaa rentoutumiseen. Keskellä olevan suuren pöydän voi työntää sivuun, jolloin ohjaamoon kulkeminen käy helpommin.

Kaikissa kolmessa Just Go -pohjaratkaisussa istuinryhmän yläpuolelle voidaan lisävarusteena sijoittaa nostovuode, jolloin saadaan lisää nukkumapaikkoja.

Uudet Just Go -pohjaratkaisut ovat saatavissa alkaen 70 290,- eurosta.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volkswagen ID. Buzz 6/7-paikkainen loppuvuonna 2024 Suomeen
Stop autoilijoiden kuritukselle! -liike luovutti kaksi kansalaisaloitetta
Lindroos palasi voittokantaan F-Cup -rallisarjassa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *