Kaasujalka

Matkailuautovuokraus on helppoa ja kustannustehokasta

Julkaissut:

|

15.7.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Matkailuautovuokraus on helppoa ja kustannustehokasta

Matkailuauton vuokraaminen on kustannustehokas ja helppo tapa nauttia liikkumisen vapaudesta. Kesä- ja elokuussa Suomen Matkailuautovuokraus antaa asiakkailleen kaupanpäällisinä auton siivouksenkin.

 

Matkailuauton omistaminen vakuutuksineen, huoltoineen, korjauksineen ja arvonalennuksineen ei ole halpaa ja stressitöntä lystiä.
–Jos käyttöä on kaikkina vuodenaikoina ja enemmän kuin se pari viikkoa vuodessa, omistaminen voi olla ihan hyvä vaihtoehto. Suurimmalle osalle työssä käyvistä kuitenkin matkailuauton vuokraaminen on omistamista kustannustehokkaampaa, sanoo yrittäjä Harri Saraniemi Suomen Matkailuautovuokraus Oy:stä.

Suomen Matkailuautovuokrauksella on Tuusulassa 30 auton valikoima. Korona-aikana asiakasvolyymi kasvoi, koska moni vältteli leirintäalueita tartuntariskin takia.

Mahdollisuus pysäköidä matkailuauto myös leirintäalueverkoston ulkopuolelle on yhä tärkeämpi lisäarvo ilman koronaakin. Kun ei pysäköi autoa yksityisalueelle tai pysäköintikieltoalueelle, on käytettävissä lähestulkoon mikä tahansa paikka.
–Kaikissa matkailuautoissamme on vakiovarusteina aurinkopaneelijärjestelmä, tilava jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni ja kaasuliesi, Näihin olimme panostaneet jo aloittaessamme toiminnan kesällä 2019. Omavaraisuus lisää asiakkaidemme liikkumisen vapauttaa, mutta tuo säästöä myös leirintäaluemaksuissa, Saraniemi sanoo.

Ekologista lomailua

Saraniemen mukaan panostuksella autojen aurinkosähköratkaisuihin oli myös ideologinen arvo.
–Vihreät arvot ovat muutenkin tärkeä osa matkailuautokulttuuria. Autoillamme ei enää ajeta pelkästään Lappiin, vaan niillä ajetaan myös lyhyempiä matkoja kotimaassa: länttä ylös ja itää alas. Jos samassa aurinkopaneeleilla varustetussa autossa matkustaa 4-5 ihmistä muutamia satoja kilometrejä kesässä, on se paljon lentämistä ekologisempaa lomailua, Saraniemi sanoo.

Suomen Matkailuautovuokraus ei kuitenkaan ole unohtanut leirintäalueille majoittuvia asiakkaitaan.
– Sen lisäksi, että tarjoamme kesä- ja elokuun vuokraajille 200 euron arvoisen siivouksen kaupanpäällisinä, asiakkaamme saavat myös 25 % alennuksen missä tahansa Best Park -matkaparkissa, Saraniemi kertoo.

 Ilmastointi on nyt hitti

Suomen Matkailuautovuokrauksen rinnalla samassa osoitteessa toimii myös Saraniemen toinen yritys, Suomen Caravanpalvelut.
–Matkailuautomyynnin käydessä kuumana myös niiden varustelutarve on lisääntynyt. Vaikka vaunut edelleen varustellaan myös markiiseilla ja pyörätelineillä, niin erityisesti ilmastointilaitteiden kysyntä tuntuu tämän kesän hitiltä, johtuen varmaan erittäin lämpimästä edellisestä kesästä.

Suomen Caravanpalvelujen supertarjous tänä kesänä on Dometic Freshjet 2200 -ilmastointilaite. Normaalisti 2999 euroa maksava laite myydään nyt hintaan 2499 euroa ja tarjous sisältää myös asennuksen ja käytönopastuksen.
–Vuokrausasiakkaittemme hintaan sisältyy myös yksi pullo lämmityskaasua, keittiövälineet. Auto lähtee matkaan tankki täynnä dieseliä lisättynä myös AD Blue-nesteellä.

200 euron siivousedun matkailuauton vuokraaja saa kirjoittamalla viestikenttään OnLine -varauksen yhteydessä osoitteessa www.matkailuautovuokraus.fi/varaus/ Caravanpalveluista lisätietoa saa osoitteessa www.caravanpalvelut.fi

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Heikkokuntoinen kesärengas on riski syysliukkailla
Pelkkä öljynvaihtokin on tyhjää parempi
Huoltis -korjaamo laajensi Pitäjänmäkeen

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *