Kaasujalka

Autoverkkokauppa laajentaa Hämeenlinnaan ja ryhtyy liisaamaan vaihtoautoja

Julkaissut:

|

15.6.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Autoverkkokauppa laajentaa Hämeenlinnaan ja ryhtyy liisaamaan vaihtoautoja

Autoverkkokauppa laajentaa jälleen toimintaansa avaamalla uuden automyymälän Hämeenlinnaan sekä tarjoamalla asiakkailleen mahdollisuuden hankkia käytetty auto leasing-sopimuksella.

Autoverkkokauppa avaa uuden täyden palvelun myynti- ja huoltopisteen Hämeenlinnaan elokuussa 2022. Eino Leinonkatu 23:n toimitilat tulevat kokonaisuudessaan Autoverkkokaupan käyttöön.
– Olemme erittäin innoissamme päästessämme laajentamaan jälleen toimintaamme, niin automyynnin kuin huollon osalta. Hämeenlinna on markkina-alueena hyvin potentiaalinen ja merkkiemme edustus alueella on kaivannut vahvistusta. Uskomme, että alueella on kysyntää erittäin suosituille yksityisleasing-tuotteillemme ja merkkihuoltopalveluillemme. On myös ilo päästä työllistämään alueen autoalan ammattilaisia. Henkilökunnan rekrytoinnit ovat käynnissä, kertoo Autoverkkokaupan toimitusjohtaja Juha Rusama.

14.6. lähtien Autoverkkokauppa tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden hankkia vaihtoauto leasing-sopimuksella omistamisen sijaan. Nykyisen #melkeinuusiautovuodeksi-tuotteen täydennykseksi leasing-tarjontaan lisätään vaihtoautot.
– Meillä on laaja valikoima laadukkaita käytettyjä autoja, ja asiakas voi halutessaan ostaa sellaisen omaksi tai tehdä 12-36 kuukautta pituisen leasing-sopimuksen. Tällä pyrimme vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen saada haluamansa auto vaivattomasti käyttöön vain tarpeelliseksi ajaksi, ilman jälleenmyynnin tarvetta, toteaa Rusama. Lanseerasimme keväällä uuden #autokesäksi -tuotteen ja siinä yhteydessä kävi selväksi kuluttajien valtava kiinnostus uusiin hankinnan vaihtoehtoihin.

Autoverkkokauppa.fi on Suomen suurimpia uusien autojen kauppiaita. Se on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa, jossa asiakas voi aidosti ostaa autonsa alusta loppuun verkossa. Verkkopalvelun lisäksi Autoverkkokauppa palvelee henkilö- ja tavara-autoasiakkaitaan autoliikkeissä Vantaan Petikossa ja Raisiossa sekä huollon asiakkaita myös Helsingin Malmilla.

Autoverkkokaupan omistaa Bassadone Automotive Nordic Oy, joka on kaikkien Autoverkkokaupassa myytävien uusien autojen, Citroënin, Dacian, DS:n, Hyundain, Isuzun, Peugeotin, Renaultin, SsangYongin ja Suzukin, virallinen Suomen maahantuoja.

Bassadone Automotive Nordic on ensimmäisenä autoalan yrityksenä Suomessa saavuttanut kansainvälisestikin arvostetun Great Place to Work® -sertifioinnin.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volkswagen ID. Buzz 6/7-paikkainen loppuvuonna 2024 Suomeen
Stop autoilijoiden kuritukselle! -liike luovutti kaksi kansalaisaloitetta
Lindroos palasi voittokantaan F-Cup -rallisarjassa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *