Kaasujalka

Tehokas erikoismalli Polestar 2 ‘BST edition 270

Julkaissut:

|

3.6.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Tehokas erikoismalli Polestar 2 ‘BST edition 270

Polestar laajentaa Polestar Engineered -tuotetarjontaansa uudella Polestar 2 BST edition 270 -erikoismallilla. Kuten nimi jo kertookin, autoa valmistetaan vain 270 kappaletta Polestarin Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoille. Suomen markkinoille erikoismallia saadaan enintään 10 kappaletta.

“Saimme erinomaista palautetta modifioidusta Polestar 2 -mallista, jonka esittelimme viime vuonna Goodwood Festival of Speed -tapahtumassa. Saamamme vastaanotto oli selkeä – meidän on tuotava tällainen auto tuotantoon”, Polestarin pääjohtaja Thomas Ingenlath kertoo.

Tuotantomalliin on tehty mekaanisia muutoksia ja muotoilua on uudistettu keskeisesti. Nämä muutokset nostavat erikoismallin Polestar 2 -vakiomallien yläpuolelle. Lopputuloksena syntynyt versio tarjoaa erittäin dynaamisen kokemuksen.

Kaksi sähkömoottoria ja 78 kWh:n akku ovat saaneet seurakseen Polestarin suorituskykyä parantavan päivityksen, joka kasvattaa enimmäistehon 350 kW:iin (476 hv) ja -väännön 680 Nm:iin. Auto myös reagoi herkemmin ja dynamiikaltaan urheilullisempi.

Alustaan on tehty muutoksia: madallettu ajokorkeus (-25 mm), konepellin alle asennetut Öhlinsin lisäsäiliölliset, kahdessa suunnassa säädettävät iskunvaimentimet, poikittaistukitanko edessä ja 20 % jäykemmät jouset. Autossa on uudet, ainutlaatuiset mattamustat 21 tuuman alumiinivanteet, jotka ovat saaneet innoituksensa Polestar 1 -mallista, ja 245/35R21 Pirelli P Zero -renkaat on kehitetty erityisesti juuri tätä mallia varten. Nelimäntäiset Brembon jarrut ovat pysyneet ennallaan.

Tätä Polestar 2 -mallia on saatavilla vain rajoitettu erä, ja mallin korivärivaihtoehdot ovat Thunder ja Snow, molemmat Charcoal WeaveTech -sisustuksella. Kokonaan maalatut puskurit ja sivuhelmat antavat korille vahvemman ilmeen. Lisävarusteena on saatavilla mattamusta, auton yli menevä raita ja satiininharmaa Battleship Gray -teippaus. Sivupeilit on viimeistelty kiiltävän mustalla. Kullansävyiset yksityiskohdat – jarrusatulat, iskunvaimentimet, venttiilihatut ja turvavyöt ovat tuttuja perusmallista.

Autosta kiinnostuneita asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä Polestar.com -sivuston kautta, minkä jälkeen Polestarin spesialistit organisoivat henkilökohtaisen myyntiprosessin. Auton tuotannon on määrä käynnistyä vuoden 2022 puolivälissä, ja toimitukset alkavat vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volkswagenin ensimmäinen täyssähköinen sedan-malli: ID. AERO
Autoverkkokauppa laajentaa Hämeenlinnaan ja ryhtyy liisaamaan vaihtoautoja
BMW esittelee täysin uuden X1-sarjan

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *