Kaasujalka

Täsmätuotteet auton kevätpuunauksen

Julkaissut:

|

4.5.2022

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Täsmätuotteet auton kevätpuunauksen

SONAX XTREME keraamisella pinnoitespraylla autoon saa upean, peilimäisen kiillon sekä todella sileän, vettä ja likaa hylkivän pinnan.

 

On aika antaa autollesi perusteellinen autopesu. Kevät etenee vauhdilla ja lisääntyvä auringonvalo paljastaa armotta, kuinka likainen auto todellisuudessa onkaan.

Monen menopeli kaipaa varmasti kunnon autopesun. Pitkän ja ankaran talven jäljiltä auto on likainen ja tunkkainen – niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. Siksi esittelemme nyt helppokäyttöisiä SONAX-tuotteita, joilla sisätilat saadaan raikkaiksi ja maalipinta upean kiiltäväksi.

Haiseeko autossasi tunkkaiselta talven jäljiltä?
–Tunkkainen ilmastointi saa kyytiä, kun käsittelet autosi SONAX Air Aid -ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaineella. Helppo ja nopea käsittely puhdistaa sekä ilmastointijärjestelmää että höyrystintä, ja jättää raikkaan tuoksun koko autoon, neuvoo auton varaosien ja lisävarusteiden tukkuliike Kaha Oy:n markkinointipäällikkö Jouni Vainikka.

Puhdistusaine eliminoi tehokkaasti järjestelmään kertyneet haitalliset bakteerit ja homeet, jotka aiheuttavat ikävät hajut ja tunkkaisen ilman. Aineen teho perustuu luonnollisiin mikrobeihin, jotka pitävät hajut loitolla, mutta ovat täysin vaarattomia ihmiselle. Tuote toimii hyvin myös ennaltaehkäisevästi, sillä se ehkäisee haitallisten bakteerien kertymistä ilmastointijärjestelmään. SONAX Air Aid myydään laukaistavana patruunana (1 purkki = 1 käsittely).

Sisätilat raikkaiksi

Jos auton sisäpinnat tuntuvat likaisilta ja tahmeilta, kannattaa avuksi ottaa monipuolinen SONAX XTREME Sisäpesu. Suihkepullossa myytävä pesuaine irrottaa pinttyneenkin lian hellävaraisesti, poistaa epämiellyttävät hajut ja jättää jälkeensä raikkaan tuoksun. Soveltuu muovipintojen ja verhoilujen puhdistukseen. Tuotteen sisältämä hajuntappaja ei ainoastaan peitä, vaan myös poistaa esimerkiksi lemmikkien tai eväiden aiheuttamat, epämiellyttävät hajut.

XTREME Sisäpesuaineen käyttö on helppoa: suihkuta, käsittele pinta sienellä tai mikrokuituliinalla ja pyyhi lopuksi kostella liinalla, kunnes lika on irronnut.

Ikkunat raidattomiksi

Ikkunoiden sisäpinnoille kertyy yllättävän nopeasti pölyä ja muuta likaa, jotka muodostavat kuljettajan näkökenttää sumentavan kalvon. Liikenneturvallisuuden kannalta onkin tärkeää, että ikkunat pidetään puhtaina niin sisä- kuin ulkopuolelta. Lyömätön pari ikkunoiden sisäpuoliseen pesuun on SONAX XTREME Ikkunapesu ja lasipinnoille sopiva mikrokuituliina.

Tehokkaan SONAX-ikkunapesuaineen koostumus perustuu ns. ”pure water” -teknologiaan, jossa demineralisoitu vesi puhdistaa ikkunat ikäviä raitoja jättämättä. Käyttämällä viimeistelyssä sisä- ja lasipinnoille soveltuvaa mikrokuituliinaa saat kirkkaan lopputuloksen nopeasti.

Viimeistely pinnoittamalla

Kun sisäpinnat ovat kunnossa ja auton maalipinta on pesty huolellisesti, on aika pinnoittaa auto upean kiiltäväksi. SONAX XTREME Ceramic Series -pinnoitustuotteet ovat niin helppotöisiä, että auton pinnoitus onnistuu kokemattomammaltakin auton hoitajalta. Näiden tuotteiden avulla autosi suorastaan loistaa kevätauringossa!

SONAX XTREME Keraamisella pinnoitespraylla saat varmasti siistiä jälkeä. Käsittelyllä autosi saa upean, peilimäisen kiillon sekä todella sileän, vettä ja likaa hylkivän pinnan. Tuotteen käyttö on lisäksi erittäin helppoa: pese ja kuivaa auto, sumuta pinnoitesprayta mikrokuituliinalle ja levitä ohut, tasainen kerros pienelle alueelle kerrallaan. Pyyhi lopuksi ainejäämät kuivalla mikrokuituliinalla. Valmista tuli!

Helppo tapa ylläpitää pinnoitetta, ja pidentää siten pinnoitusväliä, on pestä auto säännöllisesti saman tuotesarjan keraamisella shampoolla. SONAX XTREME Keraaminen shampoo pesee maalipinnan ja uudistaa sen pinnoitesuojaa helposti yhdellä käsittelyllä.

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Kaha

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Näin käytät auton ilmastointia oikein
Karjalan Purku-Pojat on ympäristön asialla
”Auto on aina edullisempi huoltaa kuin korjata”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *