Kaasujalka

Webasto Pure II – tehokasta ja turvallista kotilatausta

Julkaissut:

|

24.11.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Webasto Pure II – tehokasta ja turvallista kotilatausta

On kulunut jo lähes neljä vuotta siitä, kun saksalainen Webasto toi markkinoille ensimmäisen sähköautojen latauslaitteensa, Webasto Puren. Teknologia ja käyttäjien tarpeet kuitenkin kehittyvät jatkuvasti, joten on tullut aika esitellä laitteen seuraava sukupolvi: Webasto Pure II.

 

Webasto Puren tyylikäs ulkonäkö sekä erinomainen hinta-laatusuhde tekivätkin siitä nopeasti hittituotteen pientaloasujien keskuudessa. Webasto Pure II on ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan hyvin edeltäjänsä kaltainen: laitteen muotoilu on samaa ajatonta tyyliä ja käyttö mukavan mutkatonta. Latausasema on tarkoitettu ensisijaisesti yksityiskäyttöön, esimerkiksi omakotitalon seinään asennettavaksi. Saatavilla on myös telineitä, joiden avulla laitteen voi asentaa esimerkiksi omalle parkkipaikalle.

Webasto Puren suunnittelussa on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen – latauksen tulee onnistua keneltä tahansa. Latauspistoke on helppo asettaa paikoilleen ja laite viestii toiminnastaan selkeästi erivärisillä LED-valoilla. Latausasemassa on lisäksi kiinteä kaapeliteline, jonka ympärille latauskaapeli on helppo kiepauttaa. Näin kaapeli ei loju maassa ja pysyy puhtaana. Laite täyttää kaikki viimeisimmät sähköiset vaatimukset latauslaitteille, joten voit luottaa siihen, että sen käyttö on turvallista.

Mikä on uutta?

Toisin kuin edeltäjässään, Webasto Pure II -malleissa on varaa, mistä valita. Laitteita on saatavilla kahdella eri latausteholla (11 tai 22 kW maksimiteho) ja kahdella eri kaapelin pituudella (4,5 tai 7,0 metriä). Kaikissa laitemalleissa on Type2-pistoke. Huomion arvoista on myös uusien laitteiden takuuaika – Webasto Pure II:lla on huikea viiden vuoden takuu!

HUOM! Laitteen asennus vaatii sähköalan ammattilaisen. Ammattilaisen täyttämä tarkastuspöytäkirja toimii myös takuuehtona.

Webasto Pure II -sähköauton latausasemat pähkinänkuoressa

Sopii lähes kaikkiin sähköautoihin ja ladattaviin hybrideihin
Edullinen, turvallinen ja mukava käyttää
Tarkoitettu yksityiskäyttöön, esimerkiksi omakotitaloon
Huomattavasti nopeampi lataus kuin tavallisella pistorasialla
Saatavilla 11 kW ja 22 kW -versiot
Saatavilla 4,5 tai 7,0 metriä pitkällä kiinteällä kaapelilla
Type2-pistoke
Kuluttajaystävällinen hintataso
Ei ylimääräisiä palvelu- tai datamaksuja, maksat vain sähköstä
Tuttua Webaston ”Made in Germany” -laatua
Laitteella 5 vuoden takuu

Lisää laitteen teknisistä tiedoista, jälleenmyyjät sekä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin löydät osoitteesta webastolataus.fi

Teksti Timo Kiiski

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Millainen lämmitin juuri minun autoon?
Tekno-Rengas on kitkarengaspioneeri
Auton öljynvaihtohuollosta ei kannata tinkiä

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *