Kaasujalka

Lemmikki turvallisesti matkaan

Julkaissut:

|

22.9.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Lemmikki turvallisesti matkaan

Koira on monille perheenjäsen, joka matkustaa autossa mukana – minne ikinä mennäänkään. Lemmikin matkustusturvallisuuteen kannattaakin panostaa rajaamalla sille oma paikka Travall-koiraverkon avulla.

Auton tavaratilaan asennettava Travall-koiraverkko on järkevä hankinta, sillä irrallaan autossa matkustava koira voi äkkijarrutus- tai onnettomuustilanteessa paitsi satuttaa itsensä, niin myös aiheuttaa vahinkoa muille matkustajille. Travall-koiraverkkoratkaisua on myös mahdollista täydentää kätevällä tilanjakajalla ja karkailun estävällä koiraveräjällä.

Travallin valmistamat koiraverkot ovat automerkki- ja mallikohtaisia, joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen. Verkon kiinnitys tapahtuu kekseliäästi kunkin automallin tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai viritelmiä. Koiraverkon asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja verkko istuu sille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti.

Mallikohtaisen mittatarkkuuden vuoksi Travall-verkko pysyy vankasti paikoillaan – se ei irtoa eikä rämise. Ja koska laadukkaan koiraverkon täytyy myös kestää kulutusta, kuten raapimista ja puremista, Travall-tuotteet ovat vankkarakenteisia ja päällystetty kestävällä nylonpinnoitteella.

Veräjä estää karkailun

Koska auton tavaratilaa tarvitaan usein muuhunkin kuin koiran kuljettamiseen, on koiraverkkoratkaisua mahdollista täydentää erikseen myytävällä tilanjakajalla. Tilanjakajan avulla jaat tilan niin, ettei koira pääse käsiksi matkatavaroihin tai esimerkiksi ruokaostoksiin. Tilanjakaja on huippuhankinta myös silloin kun halutaan estää kahden koiran keskinäinen nahistelu.

Huomaa, että myös tilanjakajat ovat automallikohtaisia ja sopivat yhteen vain tietyn koiraverkkomallin kanssa. Jakajia on saatavilla useisiin koiraverkkoihin.

Uutuutena Travall-valikoimasta löytyy nyt myös koiraveräjiä, joiden tehtävänä on estää koiran karkaaminen takaluukkua avattaessa. Veräjä on kätevä hankinta myös koiraharrastajille, jotka viettävät lemmikkinsä kanssa aikaa näyttelyissä tai harrastuksissa, ja pitävät takaluukkua auki pidempiäkin aikoja.

Koiraveräjä vaatii toimiakseen Travall-koiraverkon ja -tilanjakajan. Veräjä kiinnitetään tilanjakajaan, ja se on helppo kääntää sivuun silloin, kun sille ei ole tarvetta. Jos tavaratila on jaettu 50-50, koiraveräjän voi hankkia molemmille puolille.

Travall-tuotteita myyvät hyvin varustellut autotarvikeliikkeet ympäri Suomen.

Teksti Timo Kiiski
Kuva Kaha

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Öljynkulutus kuriin
Vaihda raitisilmasuodatin ajallaan
”Meillä luottohäiriö ei estä auton osamaksukauppaa”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *