Kaasujalka

Continental esittelee uuden SportContact 7:n

Julkaissut:

|

10.9.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Continental esittelee uuden SportContact 7:n

Continental tuo SportContact 7:n myötä markkinoille uuden suorituskykyisen renkaan urheilullisiin ajoneuvoihin. Jo tänä syksynä on saatavilla 42 tuotetta, joiden koko on 19–23 tuumaa. Toimitusvalikoimaa on tarkoitus laajentaa edelleen ensi vuoden aikana.

Uuden SportContact-sukupolven avulla Continental tarjoaa erittäin turvallisen, helposti käsiteltävän ja suorituskykyisen vaihtoehdon kuljettajille, jotka arvostavat suorituskyvyn ohella urheilullisuutta.

Renkaan suorituskyky on testien mukaan kasvanut edelliseen malliin verrattuna 10 prosenttia. Jarrutusmatkat märällä tienpinnalla lyhenivät 8 prosenttia, ja kuivallakin tienpinnalla uutuus osoittautui 6 prosenttia edeltäjiään paremmaksi. Ajokilometrien määrä kasvoi 17 prosenttia. Myös ohjattavuus märällä ja kuivalla tienpinnalla sekä pito ovat hyötyneet kehitystyöstä (rengaskoon testi 245/30 R 20).

Yhä parempaa suorituskykyä

Continental on panostanut korkeimpaan mahdolliseen tasoon kaikissa suorituskykykriteereissä UUHP- eli erittäin suorituskykyisten renkaiden maksimaalisen ajonautinnon, turvallisuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

Uutta SportContact 7:ää varten renkaan kehittäjät ovat kaivaneet esiin kekseliäimmät ideansa. Renkaan mukautuva kulutuspinta pureutuu kuiviin ja märkiin tienpintoihin, ja kulutuspinnan koon mukainen muotoilu tarjoaa parhaan mahdollisen ajonautinnon. Kulutuspinnan BlackChili-seos on yhdistetty tehokkaasti epäsymmetrisen kulutuspinnan tarttuvuuteen.

Vaihtoehtoja laajalla skaalalla

SportContact 7 on kehitetty urheilullisia ominaisuuksia omaaville autoille aina superautoihin asti.

Ajoneuvovalikoima on laaja alkaen Alfa Romeo Giulia Quadrifogliosta, Audin RS-sarjasta ja urheilullisesta m-sarjan BMW:stä. Pienempinä malleja edustavat mm. Ford Focus III RS ja Mini Cooper S Clubman.

Sopivia kokoja on saatavana myös Porsche 4 S GT:lle, AMG:n eri ajoneuvoille, Lamborghinille ja McLarenin ajoneuvoille sekä kustomoiduille autoille, kuten Brabus S 65 Rocket 900 Coupélle.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Tampereen IKEA-tavaratalon tankkausasema avautui
5 vinkkiä käytetyn auton ostoon
Continentalin uusi SportContact 7 on räätälöity kaikkiin ajoneuvoluokkiin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *