Kaasujalka

CarShades – vaihtoehto  tummennusteippauksille

Julkaissut:

|

1.7.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

CarShades – vaihtoehto  tummennusteippauksille

Moni kärsii kesähelteillä matkapahoinvoinnista ja päänsärystä, kun aurinko porottaa kirkkaasti ja lämmittää auton sisätiloja. Helppo ja edullinen tapa suojata matkustajia auringon paahteelta on hankkia CarShades-häikäisysuojat auton taka- ja sivuikkunoihin.

Häikäisysuojista puhuttaessa monelle tulee mielikuva imukupeilla kiinnitettävistä, värikkäistä suojista, joissa seikkailee prinsessoja tai Ryhmä Hau -hahmoja. Näitä lapsiperheiden suosimia suojia ei tosiaan voi luonnehtia tyylikkäiksi, saati huomaamattomiksi. Onneksi vaihtoehtoja löytyy aikuisempaankin makuun, esimerkiksi CarShades-häikäisysuojat. Nämä automallikohtaiset suojat tummentavat auton ikkunat huomaamattomasti ja pesevät peittävyydellään yleismalliset imukuppisuojat mennen tullen.

Käsin viimeistellyt CarShades-häikäisysuojat ovat aina mallikohtaisia, joten ne istuvat kuhunkin autoon millimetrin tarkasti. Täydellisen istuvuuden ansiosta CarShades suojaa tehokkaasti UV-säteilyltä, ja auton sisätilat pysyvät viileämpinä. Suojilla tummennetut ikkunat estävät myös suoran näköyhteyden auton takatiloihin, joten penkille unohtunut tabletti tai tietokone ei houkuttele murtautumaan ajoneuvoon.

Ei estä ikkunan avaamista

CarShades-häikäisysuojat eivät ole esteenä ikkunoiden avaamiselle – päinvastoin! Suojat toimivat kätevänä hyönteisverkkona, mikäli kesällä halutaan ajella ikkunat auki. CarShades-suojat pysyvät tukevasti paikoillaan suuremmissakin nopeuksissa ja estävät ötököiden pääsemisen auton sisätiloihin.

Verrattuna suosittuihin tummennusteippauksiin CarShades-häikäisysuojat ovat edullisempi ja muuntautumiskykyisempi vaihtoehto, sillä suojat on helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin. Suojista on kuitenkin hyötyä myös talvikautena, sillä ne estävät tehokkaasti takaa tulevan liikenteen ajovaloista aiheutuvaa häikäisyä. Suojasarjan (sisältää suojat takaikkunoihin ja tavaratilaan) ovh on 124 euroa.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Pakettiauton moottorin optimointi
Pinnoita autosi itse
Äänieristys vaimentaa tien ja moottorin äänet

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *