Kaasujalka

Mercedes-Benz C-sarja uudistuu S-sarjan esimerkin mukaisesti

Julkaissut:

|

23.2.2021

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Mercedes-Benz C-sarja uudistuu S-sarjan esimerkin mukaisesti

Uusi C-sarja on ensimmäinen Mercedes-Benz-malli, jonka moottorivalikoima on täysin sähköistetty. Moottoripaletti sisältää modulaarisen FAME-tuoteperheen (Family of Modular Engines) nelisylinterisiä kevyt- ja lataushybridivaihtoehtoja. Sekä diesel- että bensiinimoottoreissa hyödynnetään turboahtamisen lisäksi 9-portaiseen vaihteistoon integroitua ISG-käynnistysgeneraattoria. Tämä toisen sukupolven ns. mild hybrid -ratkaisu takaa polttomoottorin sähköisen avustamisen liikkeelle lähdöissä ja matalalla kierroslukualueella ajettaessa.

C-sarja oli viime vuosikymmenellä Mercedes-Benzin myydyin automalli. Vuonna 2014 esiteltyjä C-sarjan sedan- ja farmarimalleja myytiin yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Kaiken kaikkiaan C-sarjan autoja on myyty yli 10,5 miljoonaa vuodesta 1982 lähtien.

Sedan ja farmari ovat edeltäjiään kookkaammat. Etu- että takamatkustajat hyötyvät malliuudistuksen myötä kasvaneista tiloista. Sedan-mallin koripituus on kasvanut 65 mm ja farmarimallin 49 mm sekä akseliväli 25 milliä. Takamatkustajan jalkatila on 21 milliä pidempi kuin ennen.

Kasvanut akseliväli on tuonut lisää pituutta myös molempien mallien tavaratiloihin. Molempien korimallien tavaratila on nyt myös ladattavissa hybridimalleissa tasainen.

Kaikki mallit on sähköistetty. Tarjolle tulevat 4. sukupolven bensiini- ja diesellataushybridit, joiden molempien toimintamatka on 100 km (WLTP). Jos auto ei ole ladattava hybridi, se on kevythybridi (48V) – myös diesel.

Neljännen sukupolven akuston kapasiteetti on 25,4 kWh, ja akustossa on sisäänrakennettu jäähdytysjärjestelmä. Akku voidaan nopealla DC-tasavirtalaturilla ladata täyteen 30 minuutissa. Vaihtovirtalatausta varten autossa on entistä tehokkaampi 11 kW sisäinen latauslaite. Täydennyksenä on lisävarusteena saatavissa myös 55 kW:n DC-laturi.

PIH-mallien taka-akselin ilmajousitus on vakio, ja etuakseliston rakenne on kaikissa malleissa uusi. 4Matic-nelivetoa on kehitetty edelleen.

Digital Light -valoumpion valokeila heijastetaan ja ohjataan 1,3 miljoonan mikropeilin avulla. Valojen yhteisresoluutio on näin yli 2,6 miljoonaa pikseliä. Digital Light -valojärjestelmä on lisävaruste. Järjestelmä lisää ajoturvallisuutta heijastamalla tien pintaan ohjausviivoja ja -symboleja sekä animaatioita (markkina-alueen tieliikennelainsäädäntö huomioon ottaen).

Kääntöympyrä pienentyy 43 senttiä alle 11-metriseksi, jos autossa on lisävarusteinen nelipyöräohjaus. Taka-akselin kääntökulma on 2,5 astetta. Nelipyöräohjauksen kanssa ohjausvälitys on nopea; 2,1 kierrosta laidasta laitaan.

Täysin uusi MRA2-perusrakenne. Uusi C-sarja käyttää täysin uutta MRA2-perusrakennetta. Sen ansiosta hybridiakuston ja tavaratilan suhteen ei ole ollut tarvetta tehdä kompromisseja. MRA2 täyttää myös kaikki tiedossa olevat tulevaisuuden törmäysturvallisuusmääräykset.

3 miljoonaa testikilometriä. Uuden C-sarjan tuotekehityksen aikana on ajettu yhteensä 3 miljoonaa testikilometriä.

Autossa on uusi toisen sukupolven MBUX-käyttöjärjestelmä – sama, joka juuri esiteltiin S-sarjassa. Keskellä on iso kosketusnäyttö, joka on myös kallistettu kuusi astetta kuljettajaan päin.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Audi Q5 Sportback TFSI e quattro ennakkomyynti alkoi
Kaasujalka kausi 7 jakso 10
Volkswagen Tiguan R nyt tilattavissa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *