Kaasujalka

BG Ilmastointijärjestelmän huolto puhdistaa perusteellisesti koko järjestelmän

Julkaissut:

|

12.5.2020

|

Kirjoitettu kategoriaan:

BG Ilmastointijärjestelmän huolto puhdistaa perusteellisesti koko järjestelmän

BG Ilmastointijärjestelmän huolto kattaa paljon enemmän kuin pelkän kylmäaineen vaihdon: järjestelmä huolletaan muutenkin perusteellisesti. BG -huollon erottaakin tavallisesta ilmastointihuollosta sen perusteellisuus.

–Varsinkin sisäkenno on tärkeää puhdistaa, koska sinne valtaosa bakteereista kerääntyy. Huollossa huuhdellaan niin ikään kanavat, joita pitkin ilma auton sisätilaan tulee. Myös ilmastointijärjestelmän kylmäainepiiri öljynvaihtoineen huolletaan perusteellisesti, sanoo BG Service Center Finland Oy:n tekninen asiantuntija Jani Oksanen.

Oksanen muistuttaa, että juuri nyt on oikea aika huoltaa auton ilmastointijärjestelmä.

–Suurimmassa osassa autoissa ilmastointi ei ole päällä talviaikaan. Kun ilmastointijärjestelmää voiteleva neste ei pääse kiertämään laitteistossa, järjestelmä alkaa kuivua. Loppupelissä tämä johtaa siihen, että kanavista ei kylmää ilmaa tule autoon enää ollenkaan.

BG Ilmastointijärjestelmän huoltoja tekevät kaikki kymmenen BG Service Centeriä eri puolilla Suomea, pääkaupunkiseudusta Ouluun ja Tornioon asti. Tänä päivänä BG on ennakoivan huollon markkinajohtaja Suomessa.  BG Service Center Finland Oy maahantuo yksinoikeudella amerikkalaisen BG Products Inc.:n valmistamia ennakoivan autohuollon kemikaaleja, voiteluaineita ja erikoislaitteita. Lue lisää osoitteesta www.bgprod.fi

 

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Sohvalla istuen uudet renkaat Mersuun
Oikeat istuinsuojat ja kumimatot ammattilaisen arkeen
Näin oikeat renkaat tekevät ajamisesta nautinnon

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *