Kaasujalka

123tuulilasi.fi laajensi Herttoniemeen

Julkaissut:

|

4.10.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

123tuulilasi.fi laajensi Herttoniemeen

Markkinaosuuttaan tuulilasimarkkinolla voimakkaasti kasvattanut 123tuulilasi.fi on toiminut jo kolme kuukautta myös Helsingin Herttoniemessä. Yrittäjä Kaarel Kuik lupaa lasinvaihdon asiakkaalle jopa 3 tunnissa.

123Tuulilasi.fi on sen Automotive Glass Europe -ketjun ketjun virallinen edustaja Suomessa.  Kyseessä on maailman toiseksi suurin autolaseja käsittelevä yritysketju. Yrittäjä Kaarel Kuik avasi tuoreimman toimipisteensä Herttoniemen Sahaajankatu 33:een kolmisen kuukautta sitten.

Jo ennestään Kuikilla 123tuulilasi.fi -liikkeillä on toimipisteet Vantaan Koivuhaassa Kuriiritiellä ja  Helsingin Ristipellontiellä.

123tuulilasi.fi tuli Suomeen vuonna 2012 ja sillä on eri puolilla Suomea yhteensä12 toimipistettä. Niistä suurin osa on franchising-yrityksiä.
–Herttoniemeen avasimme toimipisteen, jossa pystymme vaihtamaan 10-12 lasia päivässä. Sahaajankatu 33:n kiinteistöön olemme rakenteneet  myös uudet hienot asiakastilat kahviautomaatteineen ja Wi-Fi -yhteyksineen.

Kuik on avaamassa toukokuussa omat toimipisteet myös Espooseen ja Turkuun.

Ilmainen sijaisauto

Herttoniemessäkin 123tuulilasi.fi tarjoaa asiakkailleen ilmaista sijaisautopalvelua.
–Asiakaskäyttöön varattuina on kaksi uutta Toyota Aygo-autoa. Itä-Helsingissä työskentelevien tai asuvien asiakkaidemme ei enää tarvitse ajaa Konalaan tai Vantaalla, kun voimme palvella heitä myös Herttoniemessä.

Herttoniemessä töitä paiskitaan kolmen miehen voimin.
– Koska meillä on Automotive Glass Europen edustus, meillä on omille laseille myös oma lasivarasto. Tämän ansiosta pystymme palvelemaan asikkaitamme nopeasti: vaihdamme lasin kolmessa tunnissa, Kuik lupaa.

123tuulilasi.fi -liikkeet vaihtavat ja myyvät Suomessa  vuosittain n. 12 000 lasia. Liikevaihto kasvoi vuonna 2018 edelliseen vuoteen verrattuna jopa 60 %.
 – Ja tänä vuonna olemme kolmessa kuukaudessa ylittäneet 30-40 prosentilla viime vuoden kolmen kuukauden liikevaihdon, Kuik sanoo.

Tuulilasikamerat kalibroidaan

123tuulilasi.fi:stä tuli Automotive Glass Europe -ketjun Suomen edustaja marraskuussa 2017.
– Automotive Glass Europella on 1500 asennuspistettä 20 Euroopan maassa. Me edustamme ketjua yksinoikeudelle Suomessa. Omien lasien myötä pystymme tekemään lasityöt myös edullisemmalla hinnalla kuin muut.

123tuulilasi.fi -autolasiketju  aloitti tammikuussa yhteistyön myös espanjalaisen alkuperäisiä autolaseja valmistavan Guardian-tehtaan kanssa, jotka tuotteita käyttävät lähes kaikki tunnetuimat autonvalmistajat.  Guardianille on myönnetty kaikki sertifikaatit, joita tehtaat tarvitsevat alkuperäisten lasien valmistukseen. Guardian valmistaa noin 1,2 miljoona autolasia vuodessa. Ensimmäiset Guardianin lasikuormat saapuvat Suomeen keväällä 2019.

Muiden toimipisteittensä lailla Tuulilasi123.fi tarjoaa Herttoniemessäkin asiakkailleen kohtuullisella hinnalla autojen lasien vaihtoa, kivien tekemien vaurioiden korjausta sekä lasien tummennusta.
– Kaikissa toimipisteissämme myös kalibroimme myös Hella Gurmannin laitteiden avulla tuulilasikameroita. Myönnämme lasinvaihtotöillemme elinkautisen takuun ja myös laseille valmistajat antavat vuoden takuun, Kuik sanoo.

Automotive Glass Europen erikoistuneet tuulilasin vaihtajat ovat ammattilaisia sekä tuulilasien vaihto- että ADAS -kameroiden kalibrointialalla.
– Tiedämme tarkoin, minkä ajoneuvon kamera on kalibroitava ja millaisen prosessin on ajoneuvon valmistaja määritellyt. Takaamme, että vain kertakäynti asentamossamme riittää kameroiden moitteettoman toiminnan varmistamiseksi, Kuik sanoo.

Teksti Timo Kiiski

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Autokaupan pioneeri Ari Rinta-Jouppi:  ”Mieti enemmän omaa tarvetta kuin trendejä”
Vinkkejä autoilijan pukinkonttiin
Ikkunat kirkkaina syyssateisiin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *