Kaasujalka

Vaihtaako automaattivaihteistosi epämääräisesti?

Julkaissut:

|

27.5.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Vaihtaako automaattivaihteistosi epämääräisesti?

Viime vuosina autoalalla on alettu huoltaa ahkerasti automaattivaihteistoja. Monet ovat saaneet avun kehnosti toimivan vaihteiston elämään. Toiset ovat kokeneet pettymyksen luvatuista asioista huolimatta.

Puhutaan öljynvaihdosta, huuhtelusta ja automaattivaihteiston huollosta.

Mitä BG Automaattivaihteisto huollossa on niin erikoista? Tästä artikkelissa kerromme asioista, jotka on hyvä tietää huollattaessasi automaattivaihteistoasi.

Automaattivaihteiston öljynvaihto 1#: Vaihteisto saattaa rikkoutua huollossa

Rikkoutuuko moottori öljynvaihdossa? Niin, ei tietenkään rikkoudu. Huoltamattomuus tulee rikkomaan automaattivaihteiston ennen pitkää.

Automaattivaihteistot rikkoutuvat tutkimusten mukaan lähes aina 90%:sesti sen vuoksi, että öljy on päässyt huonoon kuntoon.

Automaattivaihteistoissa on toimintahäiriöitä useimmiten siksi, että ne ovat päässeet likaantumaan huonontuneen öljyn vuoksi.

Automaattivaihteiston puhdistaminen 2#: Mitä jos lika lähtee liikkeelle? Tulee toimintahäiriö

Tämä on yleensä se seuraava kysymys. Vanhanaikaista agressiivista puhdistuskemiaa käyttäessä tämä vaara on olemassa.

Moderni puhdistuskemia, kuten BG 106 Quick Clean on suunniteltu hajottamaan ja liuottamaan turvallisesti ja tehokkaasti öljyperäistä karstaa. Tällainen turvallinen puhdistuskemia ei voi aiheuttaa ongelmia.

Useimmiten, noin yhdeksän kertaa kymmenestä automaatti toimii BG huollon jälkeen paremmin.

Automaattivaihteiston huolto 3#: Vaihteistoni on huoltovapaa

Tämä on aika yleinen harhaluulo ja sitä ruokkii joidenkin autonvalmistajien valitsema linja, että vaihteistoa ei tarvitse huoltaa ensimmäisen omistajuuden aikana. Tiesitkö, että näiden autojen vaihteistovalmistajat suosittelevat säännöllistä huoltoa.

Autonvalmistajan takuu ei kata likaantumista. Jos omistat itse autosi, niin moottorin järjestelmien pitäminen puhtaana on parasta mitä voit tehdä lompakollesi.

Kaikenlaiset öljyjärjestelmät likaantuvat ajan myötä. Siksi BG huolloissa lähdetään puhdistamisesta. Kun se tehdään turvallisesti ja tehokkaasti, niin eron huomaa heti.

ILMAINEN ASIAKASETU

Vaihteisto kannattaa puhdistaa säännöllisesti automaattivaihteistolle suunnitellun puhdistuskemian avulla. Mikäli BG Automaattivaihteiston huolto tehdään riittävä ajoissa, ennen 160 000 km, niin myönnämme ilmaisen asiakaedun autosi vaihteisolle. Se tarkoittaa, että mahdollisen vikatapauksen tullessa ilmi sinulle on varattu korjausrahaa 1500 Euroa.

Mikäli päätät alkaa huoltaa vaihteistoasi ennalta jo ennen 80 000 km, niin tuplaamme korjausrahan 3000 Euroon.

Lue lisää osoitteesta www.bgprod.fi

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

BG Ilmastointijärjestelmän huolto puhdistaa perusteellisesti koko järjestelmän
BG kehitti hybridiautoille oman huoltopalvelun
Tee autollesi perusteellinen kevätpesu

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *