Kaasujalka

Kia Sportagesta 177 hv bensa-automaatti alkaen 29 990 euroa

Julkaissut:

|

8.4.2019

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kia Sportagesta 177 hv bensa-automaatti alkaen 29 990 euroa

Kia on tuonut markkinoille suositusta Sportage-katumaasturista bensa-automaatilla varustetun 1.6 T-GDi (177 hv) -etuvetoversion.

Tällä uudella voimalinjalla varustettu Sportage on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti. Sportage 1.6 T-GDI Active 7 DCT -version hinta alkaa 29 990 eurosta. Uudesta 177-hevosvoimaisesta etuvetoversiosta on saatavana neljä eri varustetasoa: Active, EX, Business Premium ja GT-Line.

Sportage oli maailmanlaajuisesti Kian myydyin malli viime vuonna yli 500 000 kappaleen myynnillään. Sportage saavutti viime vuonna yli 5 miljoonan kappaleen myyntirajan. Malli on ollut tuotannossa jo vuodesta 1993 alkaen.

Sportagesta esiteltiin viime syksynä uudistettu malli. Sportage sai tuolloin uusia päästöstandardeja täyttäviä moottoreita, uutta muotoiluilmettä ja uusia varusteita. Lisäksi Sportage on ensimmäinen malli, jossa Kia esitteli 48 V sähkömoottorilla varustetun kevythybridijärjestelmän.

Sportage on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin 7 vuoden takuulla.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kaasujalka kausi 5 jakso 6
Kaasujalka kausi 5 jakso 5
Kaasujalka kausi 5. jakso 4

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *